RossHelen/shutterstock.com

Sara gaat weekend weg in tijd dat man condoom probeert om te doen

De 33-jarige Sara Zantpoort neemt het er lekker van. Nu haar vriend bezig is een condoom om te doen, heeft zij eindelijk de tijd voor zichzelf. Ze is van plan een weekendje weg te gaan.

“Ik heb altijd al een keer naar Kroatië gewild”, vertelt Sara terwijl haar vriend op de achtergrond probeert uit te vogelen wát de binnenkant en wát de buitenkant van het condoom is. “Het is daar nu nog geen hoogseizoen, maar het is al wel lekker warm. Nu is echt het moment.”

Sara heeft waarschijnlijk genoeg tijd om het amfitheater van Pula te bezoeken terwijl haar vriend probeert met duim en wijsvinger probeert te voorkomen dat er lucht in het topje van het condoom komt terwijl hij hem afrolt. “Het schijnt ongelofelijk indrukwekkend te zijn. Dat heb ik altijd al eens willen zien.” De lange rijen schrikken Sara niet af. Waarschijnlijk komt haar vriend er op dat moment achter dat hij hem verkeerd om afrolt.

Als hij het rubbertje probeert binnenstebuiten te keren, zonder het te scheuren, kan Sara lekker doorzakken in Disco Imperial. “Zeg nou eerlijk, wanneer is er nou een moment om er echt even tussenuit te gaan? Deze kans deed zich voor, en ja, dan grijp ik hem.”

Sara is overigens niet van plan om helemaal van de wereld te gaan: “Ik hou m’n telefoon wel aan, voor het geval dat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het artikel is een weergave van de typische fantasietje van veel vrouwen als ze nog geen clitoraal hoogtepunt heeft bereikt, terwijl haar vriend al routinematig een condoompje omdoet.

Andere vrouwen fantaseren over zuigelingen aan de borst, waardoor het condoom weer uit moet om eerst ter controle op te blazen (mag ook met lachgas) of met vijf liter water (mag uit de kraan) te vullen.

Reageer