shutterstock.com/Studio Speld

Loes trekt altijd klootzakken aan die niet reageren op haar éénlettergrepige antwoorden

De 26-jarige Loes begrijpt er niets van: opnieuw strandt na twee weken een Happngesprek met een jongen die op het eerste gezicht zo aardig leek. “Hij stuurde wat hij die dag had gedaan, vroeg of mijn ontbijt lekker was, vertelde dat hij net had hardgelopen en welke rondjes hij het liefst maakt en vroeg wat mijn plannen waren voor het weekend. Ik reageerde heel normaal: mwa, ja, ok, niet veel, wat dan.” Loes is inmiddels ‘best wel klaar’ met de oppervlakkigheid van het medium.

“Elke keer krijg je hoop, en dan word je na twee weken toch weer geghost door zo’n klootzak. What the fack echt, sorry hoor.” Loes vraagt zich af waarom mannen überhaupt op Happn gaan als ze overduidelijk geen zin hebben om iemand echt goed te leren kennen. “Kijk deze vent: je denkt dat alles goed gaat. Hij stuurt een reisverslag van zijn tussenjaar in Bali, echt hilarisch gewoon. Ik ging helemaal stuk. Dus dan stuur ik terug: ‘hah’. Wat denk je? Nooit meer iets van gehoord.”

Loes baalt er vooral van dat het asociale gedrag haar zo onzeker maakt. “Je geeft je best wel bloot op zo’n app, en dan word je op zo’n manier behandeld. Heb dan in ieder geval het respect om het op een nette manier af te kappen. We zijn toch geen 16 meer? Kom op zeg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is een verwarde reageerder onder ons die vaak onder andermans naam en gezicht, blijft gokken dat berichten van mij afkomstig zijn.
Ik ben gewoon ik.
Ik zeg hem één ding: gokverslaafden verliezen altijd o.a. hun eer en geweten.

Reageer
gravatar

In verband met de terroristische aanvallen op Ceylonese Katholieke Kerken zijn het maken van en lachen om alle grappen, grollen en andere goedbedoelde humor tijdens de Paasdagen verboden. Wat ik u mag bidden, bidt in plaats daarvan tot Aller Heiligen en de Enige Ware Heer. Dan komt alles weer goed.

Overigens dank u voor de bloemen, ze sieren het Sint Pietersplein heel mooi.

Reageer