HaytersTV / YT

Tottenham Hotspur dient verzoek in bij UEFA om twee uitwedstrijden te spelen tegen Ajax

‘We spelen liever niet thuis’

Tottenham Hotspur heeft een opvallend verzoek ingediend bij de UEFA. De Engelse club heeft gevraagd of het de halve finale van de Champions League twee keer een uitwedstrijd kan spelen. “We spelen liever niet thuis tegen Ajax.”

“We komen wel twee keer naar Amsterdam”, aldus Tottenham-trainer Mauricio Pochettino.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Beste De Jongo, alias Harry J.,

Blote vrouwen in mijn buurt hoef ik niet van een perverse idioot als jij te vernemen. Ik ken ze namelijk al allemaal. Groeten aan jouw hoerige moeder.

gravatar

Gezien het enorme aantal onstuimige (“hotspur”, red.) Engelse jongeren die reeds jaar en dag Amsterdam onveilig maken, lijkt het mij geen goed idee om daar enkele tienduizenden voetbalvandalen (“hooligans”, red.) uit de crimineelste wijk van Londen (Tottenham, red.) aan toe te voegen.

• Reageer