Goran Bogicevic/shutterstock.com

Deze powerman heeft een ochtendritueel maar niemand vraagt ernaar

Een ochtendroutine kan je dag maken of breken. Als iemand dat weet is het wel Casper Bamberg, CEO van zijn eigen onderneming. Hij heeft twee kinderen, is een gepassioneerde lover en in het weekend een bevlogen amateurkok. Deze working dad moet dus behoorlijk wat ballen hoog houden. Dat lukt hem dankzij zijn ochtendritueel. Helaas vraagt niemand er ooit naar.

“Je kunt veel bereiken als je je aan je ochtendritueel houdt. Iedere dag sta ik om 05:00 uur op. Ik leef volgens mijn mantra ‘create a life worth waking up for’, daardoor houd ik dat vol. Het eerst wat ik doe is een rondje joggen en koud douchen, heel belangrijk voor mij, al went het nooit. Daarna smeer me in met een volvette dagcrème,” zegt Casper tegen zijn spiegelbeeld, want er is nog nooit een blogger geweest die deze powerman hierover heeft benaderd.

Casper zet iedere dag een intentie voor zichzelf. “Tijdens mijn ontbijt, overnight oats met blauwe bessen, schrijf ik in een boekje dat ik ga genieten van de dag bijvoorbeeld. Ik sluit mijn ritueel af met wat ademhalingsoefeningen en luisteren naar een geluidsopname van de Dalai Lama.” Prima. Moet hij weten.

Volg de Pin op Instagram, Facebook en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *