WNL/YT

Interviewer van Baudet in kritiekloze toestand opgenomen in studio

Een man die Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet interviewde is gisterochtend in kritiekloze toestand opgenomen in de studio. Het zou gaan om een 53-jarige man die het programma WNL op Zondag presenteerde.

Het interview vond plaats rond half tien. Toen Baudet begon te betogen dat fascisme eigenlijk een linkse stroming is, begon de man hevig ja te knikken. Het ontbrak hem minutenlang aan weerwoord. De toestand van de man is op dit moment nog steeds totaal niet kritisch, maar toch wordt hij voorlopig nog niet ontslagen.

Het is niet de eerste keer dat een interviewer van Baudet in kritiekloze toestand is opgenomen. Vorige week nog ontaardde een gesprek met Eva Jinek in feitenvrij gekeuvel over ongecontroleerde massa-immigratie.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het FvD gaat in Zuid-Holland samenwerken met VVD en CDA, de ergste regentenpartijen. Als dit niet wijst op de Eindtijd, weet ik het niet meer. Maar nog steeds weet ik niet of de bokken worden gespaard of de schapen. Enfin, dat blijkt dan wel.

Reageer
gravatar

bokken van de schapen scheiden of de kool en de geit sparen !!!!!!!!!!!!! hoogste tijd om het onderwijs eens op een ouderwets boreaal peil te brengen !

gravatar

Ik vind dit niet boreaal. Prima grap hoor, maar aangezien kritiekloze interviews van de gevestigde orde al jaar en dag gemeengoed zijn, bekennen jullie hier wel heel erg kleur. Dat is niet waarom ik de Speld lees, ik kom hier om te lachen, niet om te lezen dat jullie Baudet een eikel vinden. Toen ik nog gewoon een betalende vage kennis was, was alles koek en ei. Maar nu ik jullie beter begin te kennen begin ik te twijfelen.

Reageer
gravatar

Dan denk ik dat je het leuke mist.

“De doorgankelijkheid van het zien is ervaren en je eigen draai blijven geven”.
Stuurloos ronddobberen in een plantsoen is Willie eigen. Net zoals die mooie lamp overigens.

gravatar

Bij iedere vorm van kritische vragen aan Baudet wordt dan ook meteen de diagnose gesteld dat het om een vorm van ernstige demonisering te weten demonisitis gaat.

Reageer
gravatar

De quoi a-t-il raison? C’est clair: Après nous, le déluge.

Vertaling door Noach, globetrotter en scheepsbouwer (arkmodel):

Waarin heeft die vent gelijk? Dat is duidelijk in: Na ons de zondvloed.

gravatar

Als mensen beter zouden kunnen beargumenteren waarom ze exact op mensen als Baudet stemmen, en dan vooral wat zij denken dat FvD voor hen gaat betekenen, zouden we waarschijnlijk minder last van populistisch theater hebben. Er kan wel gesteld worden dat Baudet op bepaalde vlakken een punt heeft, maar de manier waarop hij denkt de door hem geconstateerde problemen op lossen is ronduit belachelijk. Uit de EU( of toch niet? Terug naar de gulden in een land dat nu sterk afhankelijk is van Duitsland. Dit is al lange tijd zo is geweest. Dan heb ik over het monetaire beleid dat altijd zeer sterk van Duitsland afhankelijk is geweest voor de invoering van de euro.

gravatar

En natuurlijk de bonus die Gerrit Zalm en collegae kregen van onnoembare zijde na het realiseren en ‘verzilveren’ van deze pasmunt.
Want dát kun je aan de VVD overlaten; het bevoordelen van haar welgestelde achterban. Kijk nu eens wat Mark Rutte gaat doen met de subsidie aan rijke Nederlanders, miljardairs en multimiljonairs kunnen nu hun boodschapjes halen met een vorstelijke subsidie op hun Tesla’s. En de volksvertegenwoordigende Tweede Kamer: zij sliep voort.

gravatar

Aaaah! “Politiek correct” betekent niet “geformuleerd op een manier die beoogt het kwetsen van anderen te vermijden”, maar “is kritisch op iets dat ik leuk vind”. Nou snap ik het, bedankt voor dit inzicht.

gravatar

Als je ziet wat er door figuren als Baudet de laatste jaren zonder enige tegenspraak of feitencheck wordt uitgebraakt op tv, weet je wat tegenwoordig politiek correct is. Het tere zieltje dat niet gekwetst mag worden is de rechtse onderbuik.