fizkes/shutterstock.com

Vrouw probeert kantoorbaan te combineren met thee drinken

Anouck Bloemendaal (33) heeft een veeleisende kantoorbaan. Veertig uur per week probeert ze haar werk als channel manager bij een telecomprovider te combineren met thee drinken. “Het is een erg stressvolle job.”

Anouck vult elk half uur haar theekop. “Ik wil goed gehydrateerd blijven. Dus daar ben ik 0,8 fte mee bezig. Tja, de keuken is helemaal aan de andere kant van de verdieping en als ik weer zit is de waterkoker al bijna klaar dus dan kan ik weer terug.” Ook als ze eindelijk weer zit, kan ze niet lang ongestoord doorwerken. “Een dagstart doen of een kernwaarde op het whiteboard kalken lukt nog net, maar dan moet ik naar de wc. O oeps, net als nu. Moet rennen, sorry doei.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bruikbare Nederlandse woorden zijn: overbelasting, overspanning en overwerkt. Die woorden zijn stuk voor stuk duidelijker dan stress, maar dat woord klinkt “uiteraard” veel en veel (over)spannender.

gravatar

Ik heb zelf theedrinken jarenlang gecombineerd met een burgemeesterschap dat mij via de baantjescarrousel was komen aanwaaien. Ging prima volgens mij.

Reageer
gravatar

Het is echt bedroevend dat het die zogenaamde Job Cohen nooit is gelukt in een baantjesmolen van een politiek kartel te komen.