Shutterstock.com/Studio Speld

Action-filiaal Hoofddorp leeg na bezoek Marie Kondo

‘Niets sparkte joy’

De Action in Hoofddorp zit met de handen in het haar. De winkel is sinds een bezoek van opruimgoeroe Marie Kondo leeg. Filiaalmanager Eva Hansen schakelde de Japanse in om een keer goed door het assortiment te lopen. “Wij verwachtten een herinrichting van de winkel, maar Marie heeft zelfs afscheid genomen van de wandprent van drie papegaaien van € 2,99.”

Het proces begon volgens Kondo lekker vlot. “Ik begin altijd met alle spullen op een hoop verzamelen. In dit geval was dat al zo. Wel was ik veel tijd kwijt aan het vastpakken en bedanken van de producten. Met name bij de ‘welcome’-letters en de lichtsnoeren met led-bollen. Die hadden veel losse onderdelen.”

De winkel blijft voorlopig open, meldt mevrouw Hansen. “Iedereen is nog steeds welkom, ook zonder die letters. We hopen dat mensen vooral voor de sfeer in onze winkel terug blijven komen, want voorlopig hebben we geen producten meer.”

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toen Marie Kondo eindelijk vertrok, zei filiaalchef Eva Hansen: “Opgeruimd staat netjes”. Volgens klanten die voor de opruiming kwamen, doelde de filiaalbasin op Kondo, de opruimkoningin die allesbehalve een opgeruimd karakter heeft.

Reageer