arindambanerjee/Shutterstock.com

Man bedreigt politicus met de dood omdat hij bang is voor gure en donkere samenleving

'Ik ben bang dat we straks niet meer normaal met elkaar omgaan'

Henk Jansen uit Amsterdam heeft de afgelopen dagen met enige regelmaat Thierry Baudet met de dood bedreigd. Hij doet dat naar eigen zeggen omdat hij bang is voor een gure en donkere samenleving.

“Ik maak me grote zorgen na de winst van Forum”, legt Henk uit. “Ik ben bang dat we straks niet meer op een normale manier met elkaar kunnen omgaan. Dat we niet meer met elkaar praten. Dat we steeds verder van elkaar af komen te staan. Daarom dreig ik een politicus dood te schieten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als NVU aanhanger moest ik jarenlang gefrustreerd toezien hoe onze partij nog niet bij benadering een zeteltje kon veroveren.
Totdat Geert ons een podium gaf en we lekker tegen de Islam en links aan mochten schoppen. Toch bleef het knagen dat aanschoppen tegen joden niet kon, vanwege de geldschieters van Geert.
Dankzij Thierry hebben we als kleine maar zeer actieve groep de mogelijkheid aan te schoppen tegen de Islam, joden, links, negers en wie we maar willen discrimineren.
Dat doet mijn fascistenhart goed !

Reageer
gravatar

Jij hebt echt geen idee waar Thierry voor staat. Thierry komt juist op voor bijvoorbeeld Joden, veel meer dan links, waar GL israel wil vernietigen. Verder discrimineerd hij niemand, hij wil juist minder immigratie zodat we mensen met een migratie achtergrond kunnen helpen die hier al zijn. Het is naief om te denken dat we de hele wereld kunnen helpen, blijf reël. Hij wil niemand terug sturen naar een oorlogs gebied, enkel als het daar weer veilig is, zoals nu in delen van Syrie. Hij schopt helemaal niet tegen de islam aan, Hij respecteerd moslims die onze normen en waarden leren. Er zijn moslims die elke dag 5 keer naar Allah bidden, die op FvD stemmen. Waarom zou een Moslim op FvD stemmen als FvD anti islam was? Waarom zou Yernaz op de amsterdamse kieslijst gestaan hebben als FvD tegen zwartere mensen was. Yernaz is niet al te wit. Echt, verdiep je eens in FvD. FvD discrimineerd totaal niet. Je basseerd je mening op uit de context getrokken uitspraken van Thierry. Kom eens met concrete voorbeelden waaruit zou blijken dat Thierry tegen Joden, Moslims en zwarte mensen is?

gravatar

Maar ik ben Thierry niet. Als u, beste M, ook maar enigszins gelijk hebt is het heel vreemd maar wel lekker, dat Thierry ons, ultra-rechtsen, een podium biedt

gravatar

Hallo, als alles waar thierry tegen is door hem “links” wordt genoemd en er zelfs een meldpunt is voor “linkse leraren”, waarbij Thierry het voorbeeld volgt van de duitse AfD, is het duidelijk dat hier een ultra-rechts persoon aan het woord is.

gravatar

De dierenpartij zou toch op moeten komen voor de bescherming van zelfs een homo nonsapiens nonsapiens. Overigens vrees ik meer voor een ongure dan een gure samenleving.

Reageer
gravatar

Tja, Henk zou ook aangifte kunnen doen tegen politici en diens partijen wegens misdaden tegen de mensheid, voortkomend uit storingen van waaruit nare narcistische trekjes met een terroristisch (lees: sadistisch) oogmerk voortvloeien. Henk zou ook aan georganiseerde misdaad kunnen denken en als zodanig een beroep op de ´PlukZe´ wetgeving kunnen doen.

Reageer
gravatar

Het zou beter zijn wanneer de titel is: “Linkse gekkie bedreigt politicus met de dood omdat hij bang is dat de decennia lange indoctrinatie door links ontmaskerd wordt.”

Andersdenkenden worden door hen niet geaccepteerd. 💣💣

Corrie.

Reageer
gravatar

Pacifisme is gewoon een van de vele facetten van anarchisme, weet je.

De wereld wordt gewoon beter als iedereen alles deelt, met ons.

Daarvoor staan we op de barricaden, strijden voor een betere wereld, met stenen.

Winkelen we proletarisch via ingeslagen ruiten, voor een eerlijkere verdeling van bezit. Van de kapitalistische varkens naar de armen, zoals wijzelf.

gravatar

Beste Mark Rutte,

Ik kom meteen ter zaken, zo ook bij het huren van mijn zoons kamer.
Nu is het zo dat ik via een app mijn BSN onherkenbaar kan maken op mij id/paspoort. Ze vragen echter wel om een loonstrook waar dit weer zichtbaar op is.
Duidelijker kun je het niet vragen om een kamer en de rest van jezelf te verhuren of te verkopen.

Met hartelijke groet,
Benny