Shuuterstock/ Door Africa Studio

Jarenlang blowen verhoogt kans op erbarmelijke kledingkeuze

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat jarenlang cannabisgebruik vaak leidt tot een abominabele kledingkeuze. “Vooral de kans op uitwassen als gebreide mutsjes met grappig bedoelde teksten, tribale tattoos, survivalbroeken en tunnelpiercings is groot.”

Het verband tussen veel blowen en een deerniswekkend uiterlijk werd al langer vermoed, maar het internationale onderzoeksteam boekte deze week een fikse doorbraak met de case-study van dertiger Joris. “Dit is duidelijk iemand die werkelijk denkt dat het dragen van een t-shirt met daarop de tekst ‘Keep Calm and Let Me Handle It’ nog steeds grappig is.”

Als Joris niet vanaf zestiende met grote regelmaat White Widow gerookt had in Coffeeshop Toermalijn, was de kans aanzienlijk dat hij nu gewoon een frisse coupe had een mosterdkleurige overgooier had gedragen, menen de onderzoekers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tsssssssssss… Wat een flauwekul om in zo’n onderzoek tijd en geld te steken… Zit de wereld nou echt op deze resultaten te wachten?

Reageer