mimagephotography/Shutterstock

Rare vrouw drinkt kokendheet water en stopt onderwijl takken in haar ogen

Gestoord! Niet gelijk kijken, maar in de hoek van het café zit een hartstikke rare vrouw. Ze houdt een glazen kom vast, met daarin superheet water en stevige takken die ze de hele tijd in haar ogen steekt.

Ze lijkt zich niet te storen aan de aanwezigheid van de andere cafégasten. Sterker nog, terwijl ze zichzelf meermaals verwondt, praat ze tegen haar buurvrouw over een film die ze gisteren heeft gezien.

Wanneer ze klaar is met het ritueel en haar beide ogen verschrikkelijk bloeden, pakt ze de aluminium folieverpakking die al de hele tijd klaar lag naast haar attributen. Ze scheurt het open, haalt er een minuscuul bruin soort steentje uit en eet het gewoon op! Wat is dit voor freak?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *