NOS / NPO

Nederlandse kiezer heeft black-out in stemhokje

De Nederlandse kiezer heeft gisteren last gehad van een zeldzame black-out. Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn.

“Ik ben het even kwijt”, aldus de kiezer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je stemt op fvd ben je niet barkie en totaal niet politiek georiënteerd.

Aan elk fvd-er ga niet de discussie met mij aan, want ik heb wel wat beters te doen dan kleinzichtige breinen opnieuw te vormen.

Ik wil wel zeggen dat jullie net zo “algemeen” zijn als de mensen die in Amerika voor Trump hebben gestemd.

Desondanks zwaar teleurgesteld in de Nederlandse mens, had jullie ietsje slimmer ingeschat. Maar blijkt dat ook in dit land voornamelijke domme populistische volgers wonen die enkel alleen stemmen voor hun eigen hagje en niet op lange termijn kunnen nadenken.

Reageer
gravatar

Moeten we niet een partij oprichten voor kiezers die de weg een beetje kwijt zijn? Ik bedoel maar, net al die tegenstrijdige fractieleiders enzo… Iets van de ‘kom maar naar mama toe’ ofzo. KMNMT!!!

gravatar

Nou moe; er zijn nu al twee partijen voor kiezers die de weg kwijt zijn. Een derde partij naast de PVV en het FvD lijkt me onnodig.

gravatar

De FvD winst komt doordat het volk ontevreden is en wil dat er naar het volk wordt geluisterd.
De kabinet reacties en het afschaffen van het referendum, en het eerdere EU grondwet ‘referendum’, zijn de beste toonbeelden hoe graag men in Den Haag naar de wil van het Nederlandse volk luisterd.
Nu komt langzaam de vraag of FvD dit tij kan en gaat keren.

Reageer
gravatar

Ik kan het best eens zijn met Forums mening over immigratie & asielzoekers, maar kan die clown Baudet absoluut niet serieus nemen. Wat een potsierlijk mannetje!

Wat hij zei over het klimaat is volslagen idioot. Met die stijl van politiek bedrijven wordt het weer kermis. net als met PVV en LPF.

Waarschijnlijk is het Forum voor demagogie binnen 2 jaar kapot.

Zege Forum voor Democratie ongekend: ‘Dit doet denken aan intrede LPF’
https://nos.nl/artikel/2276974-zege-forum-voor-democratie-ongekend-dit-doet-denken-aan-intrede-lpf.html

Reageer
gravatar

Hou van iedereen ongeacht kleur, religie of verzin het lekker. Én ik heb fvd gestemd. Jammer dat ik nu weggezet word als nazi, dat doet pijn. Maar ach, als het hard genoeg geschreeuwd word zal het wel waar zijn.

Reageer
gravatar

Maar het omgekeerde is ook waar, Levi. Als je maar hard genoeg schreeuwt dat je geen racist bent, wordt dat vanzelf de waarheid. Ook al juich je mee met (neo)nazi’s, spreek je de NVU toe, heb je een endlosing voor het Marokkanenprobleem, wil je een vrije partnerkeuze binnen het ras, enz. …

Roep hard dat je geen racist bent, niet discrimineert en zelfs de grootste democraat bent op de wereld, je wordt geloofd!

gravatar

@Thierry Baudet voor mp enz.
Mijn kring bestaat voor een groot deel uit linkse mensen die mij niet kennen als zodanig, en heb echt met verbazing gezien wat er allemaal aan verwensingen op o.a. Twitter voorbij komt. Vind het verbazingwekkend dat nu in een keer elke nuance weg is als het gaat om fvd-stemmers, alsof dat allemaal mensen met een foto van Hitler boven het bed zijn. Verdiep je voor de gein eens in fvd en de mensen die erop gestemd hebben, ben heel benieuwd of je dan nog dezelfde vergelijking trekt.

gravatar

Ongetwijfeld zijn veel FvD-stemmers brave schapen, eh mensen. Zoals gebruikelijk doen ultra-rechtse partijen zich voor als middenpartijen of zelfs enigszins linkse partijen.
Maar laat ze niet aan de macht komen, want dan is Leiden in last en is de democratie gezien.

gravatar

Het is tijd dat je daar achter komt.
Trouwens het is helemaal niet erg jezelf fascist te noemen.
Het gaat enkel om emotie.
Geen realiteit.

In Nederland was van begin af aan de manier om te discrimineren een set-up.
Je werd gewoon lastig gevallen met roddels van verondersteld racisme als dat hun uitkwam. In de Speld ook pas weer. Bijvoorbeeld als er een naam gebruikt wordt waar personalia aan kleven. Dan dansen zelfs de buren mee.

Ik snap wel hoe Baudet aan de UVA op zijn idee is gekomen.

gravatar

Het gaat er niet om of je van ze houdt, het gaat erom of je 1 miljard mensen uit Afrika en nog eens zo veel uit Azië of het Midden-Oosten wil. Wat betreft racisme, er is enkel een geleidelijke uitroeping van de blanken. Voor als je dat als Jood niet ziet. Heb je weleens in de VS gekeken? Daar is het te laat.

gravatar

Trouwens Baudet is precies het type huidskleur dat nu min of meer doorsnee mag heten.
Net als die saaie Amerikanen.

gravatar

μετάφραση (vertaling):

Mijn vriend Thierry,
Mijn gelukwensen gaan uit naar de grote diepten van jouw verkiezingscampagne, die magistraal waren, en het duidelijke resultaat. Jouw standpunten waren diepgaand, constateert “De Speld”, jouw inspiratiebron.

gravatar

Tunahan, in één opzicht mag je gelukkig zijn; als de heer Baudet de baas wordt in dit land, zal hij zich net zo gedragen als jouw Erdogan.

gravatar

U heeft kennelijk iets tegen het Forum voor Discriminatie en mogelijk ook tegen de kopmannen Dracula en Igor. Onbegrijpelijk !

gravatar

Fvd wil geen mensen uitzetten, en als je ook maar een beetje onderzoek naar de partij hebt gedaan weet je dat ook.

gravatar

Meneer Wilders, de redactie heeft in de titel de wil van het gemene volk raak uitgedrukt met black-out”, oftewel niet-blanken eruit!
Je moet wel zielsgelukkig zijn met deze uitslag.