NOS / NPO

Baudet: ‘dit is vooral een overwinning van onze provinciale kandidaten, mensen als Baudet in Noord-Holland en Baudet in Zuid-Holland’

Voorman van Forum voor Democratie Thierry Baudet heeft zich bescheiden opgesteld na de gigantische overwinning van zijn partij in de Provinciale Statenverkiezingen. Bij zijn overwinningstoespraak bedankte hij vooral zijn provinciale kandidaten.

“Dit gaat natuurlijk niet om mij, dit gaat primair om al die schitterende mensen die in de provincie hard geknokt hebben om Forum voor Democratie de grootste partij van dit land te maken. Ik wil dan ook mijn dank uitspreken voor mensen als Thierry Baudet in Noord-Holland of Thierry Baudet in Zuid-Holland en al die anderen die ik vast vergeten ben.”

Ook Tweede Kamerlid Theo Hiddema had lovende woorden voor de Forum-politici in de provincies. “Ik denk dat iemand als Theo Hiddema in een uitstekend Statenlid zal zijn daar in Limburg. Om nog niet te spreken van Theo Hiddema in Friesland. Theo en Theo, zonder jullie stond ik hier nu niet!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind die zuilen-met-dak in het logo van de LPfvD wel erg lijken op een allochtoons gebouw. Zou dat het gebouw zijn dat zo verschrikkelijk is dat het de speech van TB haalde?

Reageer
gravatar

Daar doe je jezelf toch tekort Pim. Als er ipv Thierry een echt charismatisch leider had gestaan die geen Latijnse spreuken kende had FvD 2 keer zoveer stemmen gekregen!

gravatar

De roddels van ‘die doet niets’ enz. liggen ten grondslag aan de politiek die een patstelling is met als gevolg dezelfde manier van leven, geen voor- of achteruitgang. Alleen studenten konden min of meer creatief bestaan, omdat ze meer met innerlijke zaken bezig zijn. De rest is doods. Zelfs uiterlijk worden ze zoals hun omgeving eruitziet, door de wetten van biologische evolutie dat soorten zich fysiek aanpassen aan de omgeving om te overleven. Overal hangt potentieel ruzie in de lucht. Die partijen die betaalbare huizen willen bouwen richten zich enkel op het aanbod van dezelfde verdiener dat er is, en het is bijna altijd fout. Ze hebben al tal van die huizen gebouwd waar je nooit vanaf komt en die een filosofie vastleggen ook op politiek vlak. Het is volkomen voorspelbaar wat ze kunnen verzinnen binnen die context.

gravatar

Maagd Maria, Wat een gelul in de ruimte vanuit de hemel. Verlos ons na onze gebeden gewoon van het kwade, zoals van ene T. Baudet. Daarvoor ben je immers aangesteld.