Spotify/Speld

Je ‘Discover Weekly’-playlist van deze week bestaat uit 30 keer ‘The Ketchup Song’

De Discover Weekly-playlist van Spotify wordt iedere week ververst met nieuwe muziek. Iedere maandag krijg je een nieuwe selectie van nieuwe ontdekkingen en vergeten pareltjes. Deze week: dertig keer The Ketchup Song van Las Ketchup!

De playlist geeft je de kans om nieuwe muziek te ontdekken, je muzieksmaak op de proef te stellen en te verbreden, of gewoon om een liedje te vinden waarvan je niet wist dat je het vergeten was, om het vervolgens dertig keer op rij onafgebroken te luisteren terwijl je langzaam alle levensenergie uit je voelt wegsijpelen. Aserejé, ha, de he, dehebedoebedere, sebienoeba mahabie an de boekie an de boediediepie!

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Reclamemotto van Spotify’s Discover Weekly is:
‘Ga volledig op in muziek’.’

Nou als dat geen goed idee is, dan weet ik het niet, dacht ik. Dus heb ik mij een week lang ondergedompeld in het warme bad van ‘wekelijkse ontdekkingen’.

In die week is veel gebeurd, wat ik pas ontdekte toen ik uit de onderdompeling kwam. Vriendin vertrokken met medeneming van alles behalve mijn computer en mijn koptelefoon. Opa al begraven. Intertoys failliet, Theresa May dyslectisch, Sven van Beek dupeert zijn club en het wordt warmer.

‘Ga volledig op in muziek’ van Spotify’s Discover Weekly raad ik dus voor alle lezeres af.

Reageer