Henk Algra / YT

Fietser krijgt niet eens een ‘dankjewel’ na stoppen voor zebrapad

De 23-jarige Martine denkt wel twee keer na voordat ze nog een keer remt voor een vrouw met kinderwagen. Vanochtend stopte de jonge Rotterdamse belangeloos voor een zebrapad, maar een dankjewel bleef uit. Voor Martine het zoveelste bewijs dat mensen geen enkel respect meer voor elkaar hebben.

“Vroeger zeiden mensen nog gewoon dankjewel als je ze niet van de sokken reed”, foetert Martine. “Tegenwoordig lijkt het wel ieder voor zich. Elk besef van gedeelde verantwoordelijkheid is verdwenen.”

“Dit doe ik dus niet meer.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor de zwarte strepen moet je stoppen. Op de wit te mag je doorrijden. Daarom hinkelen de meesten zich over zebrapad.