Studio Speld / Shutterstock.com

Man gedraagt zich hele jaar als lul om Valentijnsdag speciaal te houden

David Smit (31) gelooft niet in commerciële feestdagen, maar als hij er eentje moest kiezen, dan is Valentijnsdag zijn favoriet. Op Valentijnsdag haalt hij alles uit de kast, zodat hij zich de rest van het jaar kan gedragen als de enorme lul die hij in werkelijkheid is. “Op Valentijnsdag kun je me spotten onder raamkozijnen. Ja, ik zing serenades. Love Yourself van Justin Bieber, bijvoorbeeld. Het is ook de enige dag in het jaar dat ik niet direct na een etentje een betaalverzoek stuur naar mijn dates. Dat stuur ik pas de volgende dag.”

Davids omgeving reageert geschokt op zijn transformatie. Zijn ex Ines vertelt: “Vorige week belde hij me nog midden in de nacht met de mededeling dat ik hem terug moest nemen, omdat hij anders mijn kat wat aan zou doen. Toen ik dat weigerde had ik ’s morgens dertig WhatsApp-berichten met een enorm scala aan beledigingen in mijn inbox. Maar hij schijnt nu ineens een dagje aardig te doen.” Ook zijn date Sarah is verbaasd dat David bloemen van haar balkon over haar bed had uitgestrooid met een romantisch kaartje erbij. “Ik ken David alleen als iemand die ongelukken op straat filmt en in mijn wasbak plast terwijl ik sta te koken. Ik had er geen idee van dat hij zo romantisch kon zijn!”

Wil jij net als David iets bijzonders doen op Valentijnsdag? Een valentijnskaart sturen is een romantisch gebaar. Verstuur je kaart met een postzegelcode van PostNL. Je schrijft de code gewoon op de envelop en hebt dus geen postzegel meer nodig. Snel en makkelijk.
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik stuur af en toe romantische kaarten als aardigheidje en zeker als ik weer eens verliefd ben. Daarvoor ga ik niet zitten wachten op de verjaardagen van Sint Valentijn en Jezus.

Reageer
gravatar

Santa Claus doet mij altijd aan Sinterklaas denken.

Maar hoe een zwarte slaaf in een rendier kon veranderen, daar ben ik nog niet uit.

Misschien weten ze het in Joure.
Daar zitten ze nu nog helemaal in de de Sinterklaas-sfeer.
Ja nu ja.