Valerie krijgt vlak voor kerst een gek dun pakketje op deurmat

Een leuke verrassing voor Valerie, zo vlak voor kerst. Er werd een heel gek dun pakketje bij haar thuisbezorgd. “Het lag gewoon op de deurmat.”

“Heel grappig”, zegt Valerie. “De verpakking was van groen papier en het pakje was zo dun dat de bezorger niet eens hoefde aan te bellen. En het was echt persoonlijk aan mij geadresseerd. Ben heel benieuwd wat erin zit.”

Valerie vindt het ook leuk dat er zoveel aandacht is besteed aan het verpakkingsmateriaal. “Het pakketje ziet er echt een stuk leuker uit dan al die bruine dozen die je normaal krijgt. Er zit zelfs een mooie postzegel met een ijsbeer op. Eigenlijk zonde als je bedenkt dat ik het zo kapot ga scheuren om te kijken wat er in zit.”

Leuk om te krijgen toch, zo’n kerstkaart? Net zo leuk om te versturen. Natuurlijk met decemberzegels van PostNL. Koop ze online of via een van de PostNL-verkooppunten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn vriendin Valerie was helemaal niet verheugd. Ze verwachtte een groot postpakket met vier dezelfde kerstjurken, waarvan al ze wist dat drie daarvan niet de juiste maat hebben. Die zou ze ongefrankeerd terugsturen. Maar ze kreeg een folder van de jurk met het verzoek om haar maat op te geven.

Reageer