GLORY Kickboxing / YouTube

Badr Hari: ‘Iedereen verdient een tiende kans’

Badr Hari hoopt dat mensen mild zullen reageren op het feit dat hij op doping is betrapt. Volgens de kickbokser, die veroordeeld is of onderzocht wordt vanwege acht mishandelingen, verdient ieder mens een tiende kans.

“Dit is nu de negende keer dat ik de fout in ga. Oké, dat is niet goed. Maar ben je dan af? Is het dan klaar? Zijn we in onze samenleving zo weinig vergevingsgezind?” vraagt Hari zich af.

“Iedereen laat zich bijvoorbeeld weleens gaan tegenover een journalist die niet ophoudt met het stellen van kritische vragen. Moet je dan meteen opgepakt worden als je zo’n wijsneus op zijn bek slaat? Ik bedoel dus maar te zeggen: iedereen verdient een elfde kans.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onze? Jullie!
Wij halen er meer uit dan we erin stoppen en geven de winst uit in nachtclubs in Casablanca! (Beter bekend bij jullie als die blank-zwarte film.)

gravatar

Reclasseringsmedewerker Habib M. laat weten dat er van overheidswege (én K.B., Staatscourant 01-04-2015) een oneindig aantal herkansingen beschikbaar is gesteld voor Marokkaanse Medelanders die in de fout gaan. Sympathisanten van I.S. en civiele draaideurcriminelen krijgen bij minder dan 3 vergrijpen per dag kwijtschelding van het O.M. en collegiale korting (Rabat) op voorafgaande strafeisen.

gravatar

Rot toch is een X op met die Badr ,als je doping gebruikt in een sport moet je gewoon voor minimaal een paar jaar geschorst worden..!! Blijf Badr vooral het idee geven dat hij overal mee weg kan komen..??

Reageer
gravatar

Was het niet de kat met negen staarten, m.a.w. de gesel? Die wordt veelvuldig gebruikt in lijf-aan-lijf gevechten in kringen van masochistische MMA-artiesten. N.B.: katers na alcoholgebruik komen niet voor in halal vechterskringen, men mag namelijk geen alcohol gebruiken. Hooguit mag men 250 cc. brandspiritus tot zich nemen voorafgaand aan het gevecht. Landgenoot Ricardo V. beperkt zich gewoonlijk tot 250 m.l. superbenzine vermengd met 30 % antivries.

gravatar

Ze is met spoed op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Lucas Andreas Ziekenhuis opgenomen, dat stond toch al leeg. Badr Hari heeft weliswaar -in een eerlijk gevecht- van haar gewonnen, maar na arbitrage is Oma Meijerink (87) toch op punten tot winnaar verklaard. Achteraf bleek dat Opa Meijerink tijdig de handdoek in de ring had gegooid, maar het duurde even voordat de XTC-pillen van Badr waren uitgewerkt. In de professionele MMA-kringen is er veel begrip voor dit soort schoonheidsfoutjes.