Shutterstock - Review News

Talpa legt Frenkie de Jong vast

Plannen van De Mol met middenvelder nog onduidelijk

Talpa is Barcelona, Manchester City en Paris Saint-Germain te slim af. Het mediaconcern van John de Mol heeft woensdag Frenkie de Jong vastgelegd. Wat de plannen van John de Mol met de middenvelder zijn, is nog onduidelijk.

“Misschien neemt hij de uitzendingen van de Champions League mee van Veronica”, denkt tv-recensent Angela de Jong (misschien familie, red.), “maar ik weet niet hoe dat contractueel zit.”

De Spaanse sportkrant Marca betwijfelt of de deal er echt van gaat komen. “Talpa is voorbarig met deze bekendmaking. Ze moeten eerst de Financial Fair Play Regulations van de UEFA nog zien te omzeilen.”

Fans van Talpa vragen zich op internetforums inmiddels af wat het concern na de komst van Wendy van Dijk met een middenvelder moet.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja. Leuk hoor die Frenkie. Maar: het is een beginneling. Waarom kiest Talpa niet voor een paar oude rotten? Wij hebben alles al heel vaak gezien en kennen de klappen van de zweep. Dus: Sjonnie app ons even en Dickie en ik vliegen naar je toe!

Reageer
gravatar

Linda eiste als secundaire arbeidsvoorwaarde een toyboy. Want wie wil er anders nog zijn snikkel vies maken aan zo’n afgelikte boterham? Gelukkig is Sjonnie een goeie pooier: hij koopt er gewoon eentje.

Reageer
gravatar

Ik hoorde vanavond meneer de Mol een enorme reeks programma’s tegen meneer van Nieuwkerk noemen die hij op de koop toe krijgt bij al die ‘AAA-sterren’.
Ik kende er geen één van.
Dat zegt zowel iets over die programma’s als over mij.

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk iets van kinderspelletjes met quasi bekende Nederlanders, iets van een talentenjacht met stemmen en heel veel reclame?

gravatar

Wat moet zo’n dorpsjong nou in Barcelona, Manchester, Paris of in Hilversum. Laat ‘m nou toch gewoon thuis bij z’n moeder iets ten noorden van Gorinchem in Arkel.

Reageer
gravatar

Mijnheer/mevrouw Van der Plas, het is leuk en aardig dat “we” het met “onze” jongens het beste voorhebben. Maar wat heeft u zelf met welke (plassende?) jongens het beste voor?

Pietje Puk heeft het in zijn vrije tijd met enkele jongens én meisjes het goed voor, Red.