Youtube.com / De Telegraaf

Scheveningse deugbrigade probeert hele stad onder de roetvegen te krijgen

Is politieke correctheid doorgeslagen?

Ja hoor. Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en nu al proberen cultuurmarxisten ons hun politiek-correcte deugdenken op te leggen. In Scheveningen staken extreem-linkse jongeren een 48 meter hoge toren houten pallets in de fik in een poging om de hele stad onder de roetvegen te krijgen.

Wie op 1 januari over de Boulevard wandelt, kan met eigen ogen zien hoe deze Sylvana-fans hebben huisgehouden. Gebouwen, bussen, kinderen, bejaarden en huisdieren: alles en iedereen zit hier onder de roetvegen. Het zou ons niet verbazen als de joodse bemoeial George Soros hierachter zit. Wat ons betreft zijn tradities gewoon traditie, en komt er aan deze linkse waanzin snel een einde.

Vreugdevuren? Deugvuren zul je bedoelen.

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In plaats van dat ze er nou eens voor zorgen dat er in januari wit spul uit de lucht komt vallen. Maar dat mag je dan weer niet zeggen, want dan beginnen ze over CO2-uitstoot, en die femi-stalinistische prietpraat kan ik niet meer aanhoren. Laten ze toch op Groenland gaan wonen!

Reageer
gravatar

Moet je zien wat er gebeurde toen er een Schollekop met humor die trol van Hiernaast op dat vuur geflikkerd had. Heel Den Haag begon daarna spontaan Great Balls Of Fire te zingen.

Voor de komende editie werd vandaag al door een Sylvana-fan een alternatieve locatie voorgesteld, namelijk het kantoor van De Speld. Trollen branden namelijk als een dolle en de Haagse Driehoek onderkent dit inmiddels ook. Het college van B&W heeft de fans al toegezegd het idee serieus te onderzoeken en de happening van 2020 desgewenst te faciliteren.

Reageer
gravatar

Het is opmerkelijk hoe groot de haat is van linkse gekkies naar andersdenkenden. Wat dat betreft staan ze op één lijn met moslimterroristen. Geweld is bij hen de norm.

👍 Maar goed dat we meneer Wilders van de PVV hebben. Hij is de oplossing tegen al die haat. 👍

Corrie.

gravatar

Links voorsorteren mag, (mits men ook voornemens is linksaf te slaan) en wordt in veel situaties zelfs aanbevolen. Toch kan het beladen aanvoelen, en door andere verkeersdeelnemers worden ervaren als iets al te ostentatief. Rechts voorsorteren is veel minder een dilemma, daar we in Nederland standaard rechts houden. Zelden voelen mensen zich dan ook bezwaard en vaak wordt de manoeuvre niet of nauwelijks expliciet opgemerkt door anderen. Het is natuurlijk altijd belangrijk goed in de spiegels te blijven kijken, anders heeft men onvoldoende overzicht, en dat kan tot gevaarlijke situaties leiden.

gravatar

Beste Advies en Meer,

U maakt het hier allemaal wat nodeloos en enorm ingewikkeld, want vanaf het strand van Scheveningen en dat van de Duindorpers sorteert men uitsluitend rechts voor en rijdt men door, ongeacht de ostentatieve kleur. Gezamenlijk trekt men dan zo’n beetje 65 km noord-noord-oostwaarts. Zelfs op een fiets zonder spiegels is dat prima te doen.

U zou beter moeten weten, maar het zij zo.