Burdun Iliya / Shutterstock.com

Quiz: Is het straatintimidatie of iemand die op zoek is naar liefde?

Je loopt op straat en een onbekende schreeuwt iets naar je. Over je persoonlijkheid. Of je geslachtsdelen. Hoe weet je dan of je geïntimideerd wordt of dat iemand gewoon gezellig met je flirt en dat
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Loof is:

– blad, bladerdek, bladeren, gebladerte
– groen, groeze
– blad van aardappelen
– groen van wortelen
– kruid
– lof, lommer, lover
– rapen

Welke definitie bedoel jij, beste Corrie?

gravatar

Ik kan mij absoluut niet voorstellen dat Corrie van Hiernaast door wie dan ook wordt nagefloten, zelfs niet zeker niet als ze in haar blootje rondloopt.

gravatar

Werkt het beste als het donker is. Het is ook prettig als je met zijn tweeën of drieën bent, dan heb je steun aan elkaar. En draag een bontkraag… vrouwen houden van bont.

En als het dan nog niet lukt, vraag de beelden op bij Cameratoezicht. Goede kans dat je kunt achterhalen waar het mis gaat.

gravatar

Resultaat
Meeste a’s
Je dacht dat een van bovenstaande quotes straatinimidatie was, maar het was gewoon iemand op zoek naar liefde! Er werd niet geklikt, gesist, en je werd niet achterna gelopen of in het nauw gedreven. Eigenlijk best gezellig, toch? Laten we allemaal dus niet zo moeilijk doen en nepgesprekken met je telefoon voeren om dit soort romantici te dwarsbomen. Maak oogcontact, ga eens met zo’n groepje mee! Wie weet heb je wel een hele leuke avond, of is het zelfs het begin van een mooie relatie.

Reageer