Studio Speld / Shutterstock

Macron gaat half jaar lang auto’s in de fik steken om steun te krijgen voor plannen

Emmanuel Macron heeft zijn plan om de brandstoftoeslag te verhogen met een half jaar uitgesteld. Op die manier heeft de Franse president de tijd om steun voor zijn beleid te vergaren door auto’s in de fik te steken en het centrum van Parijs te vernielen.

“Als je in Frankrijk de mensen achter je wilt krijgen, moet je er een teringzooi van maken”, aldus Macron. “Dat is dus precies wat ik ga doen. De komende zes maanden ga ik snelwegen blokkeren en de politie aanvallen. Ministers die met burgers willen praten, bedreig ik met de dood. Reken maar dat in het najaar iedereen mijn plannen steunt.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Foppe, in de afgelopen dagen waren er veel slaven in ons land. Ze waren vaak te vinden in de nabijheid van een stokoude man met lange grijze baard op een wit paard.

Vanaf morgenochtend zijn ze werkloos. Dus Macron kan zijn slag slaan.

gravatar

Iedereen probeert vooruit te komen en heeft een plan, het normale volk en de politiek wijken daarin niet veel van elkaar af. Bepaalde gevaren liggen achter ons. Maar als het probleem uit een onverwachte hoek komt, zijn de concentratiekampen niet denkbeeldig. Zelfs als je onverwachte oplossingen geeft gaat de fantasie die kant al op hoewel ze steeds andere uitwegen zoekt.

Reageer
gravatar

Het sociale leven in de EU is een spagaat net als in Amerika met zijn rassentegenstellingen waar je nooit meer vanaf komt. De wetten kunnen dat nooit beheersen en dit wordt uitgedrukt alleen al in de architectuur en de stedenplanning en het onderwijs. In feite worden die tegenstellingen nu in de politiek uitgedrukt in commercieel opzicht door in de kern daarmee te manipuleren zolang het zich afscheiden nog kan. Hierom is ook de auto zo essentieel.