mayk.75 / Shutterstock.com

Gewichten onder Sanders bed hopen óóit nog aangeraakt te worden

Twee glanzende metalen dumbbells van zes kilo per stuk. Al een jaar liggen ze stilletjes tegen elkaar aan, staal op staal, onder Sanders bed. Bij beide halters leeft de vurige wens ooit nog door Sander aangeraakt te worden.

“In de winkel voelde het meteen al goed. Hij had een stevige grip en warme handen en hij klonk ook zo enthousiast!” Voor de gewichten gloorde daar een toekomst waarin ze heel vaak opgetild zouden gaan worden. “Het stof onder het bed opvangen willen we graag voor hem doen hoor, maar daar moet af en toe wel wat fysiek contact tegenover staan. Al was het maar heel even, zachtjes, om ons te verplaatsen bijvoorbeeld.”

Gelukkig voor de gewichten komt er verlossing als Sander een meisje mee naar huis neemt. “Hey, gebruik je die vaak? Even kijken hoe vaak ik het kan hoor”, zegt ze voordat ze de gewichten vastpakt en moedig een stukje van de grond tilt, om ze direct weer te laten vallen. Dat was de mooiste dag in drie jaar voor de gewichten. “Daar kunnen we wel weer even op teren.”

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rob: “Sander heeft ze zelf aan elkaar gelast”, zeg je. Maar is dat wel zo? Het lijkt er m.i. meer op dat Sander 4 wielen van het smalspoor in de Efteling heeft gepikt om tegenover potentiële vriendinnen die hij heeft meegelokt naar zijn kamer, de HUNK uit te hangen.