Rawpixel.com / Shutterstock.com

Log in bij deze link om te lezen hoe je phishing kunt voorkomen

Phishing, een vorm van internetfraude, komt steeds vaker voor. Daarom hebben we een documentje gemaakt met alle tips om dit te voorkomen, die ook gelden voor mensen die er überhaupt niet in zouden trappen.

Voer je e-mail en wachtwoord in op www.spe1d.co/?dio387290nzkjn en geniet van gratis kennis. Gratis kennis voor u, beste [naam].

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat Kick Out Zwarte Piet-negroiden achter deze vorm van internetfraude zitten. Ze willen daarmee hun walgelijke protesten door het land financieren.

Tja., dat kun je van deze gasten wel verwachten.🌚🌚

Corrie.

Reageer
gravatar

Mijn stiefneefje heeft mij vertelt dat de meeste berichten op Faceboek nepnieuws is. Maar omdat ik van een PVV-fraktiemeedewerker heb gehoort dat dit toch waar is, meldt ik dit hier.

Kik Out Zwarte Piet heeft subsidie gekregen voor het maken van hun webzite. En toen Marjolein Faber hier lucht van kreeg, heeft zij haar zoon naar voren geschoven om deze webzite voor hun te bouwen. De zakenpartner heeft alles geprogrammeert (de zoon voert niets uit, dat doet die ander) en daarom weten we nu dat dit waar is!