Youtube.com / DWDD

5 mogelijke vaders van Ronnie Flex’ kind

Gisteren maakte Ronnie Flex bekend dat hij een kind krijgt. Maar hij zei er niet bij wie de vader is. De geruchtenstroom draait inmiddels op volle toeren. Deze 5 namen worden het meest genoemd:

1. Anouk

Het meest genoemd wordt de naam van Anouk. De zangeres wil al heel lang vader worden, maar kwam bij elke bevalling voor een grote teleurstelling te staan: ze was weer moeder geworden. Is dit dan haar grote moment? Fans hopen van wel!

2. Robert Jensen

Precies op de dag dat Ronnie Flex het grote nieuws naar buiten bracht, had Jensen de eerste aflevering van zijn nieuwe talkshow. Toeval? Veel mensen denken van wel.

3. Het standbeeld van Ronaldo

De echo van de baby leek een beetje op het mislukte standbeeld van Ronaldo. Hardcorefans van Ronnie Flex zijn nu halsoverkop op weg naar een loods in Madeira om een DNA-test af te nemen bij het weggehaalde standbeeld. Wie weet wat de uitkomst is!

4. Geert Mak

Geert Mak brak in 1992 door met zijn boek De engel van Amsterdam. Sindsdien verschenen meerdere werken van de historicus, onder andere Hoe God verdween uit Jorwerd en De Brug. Van zijn boek In Europa werd een televisieserie gemaakt.

5. Dr. Oetker

Het is niet gebruikelijk dat een pizzamerk een kind krijgt, maar niets is normaal in deze zaak. Rook de echo naar deeg? Zagen we in de hoek schijfjes salami? We zijn er nog niet in geslaagd om de verpleegkundige van dienst te vinden voor een antwoord. Keep you posted!

 

Lees jij graag De Speld? Word Vage Kennis en steun betrouwbaar nieuws!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dat weer iets nieuws? Na de flexwerker, de flexplek nu een flexkind?
Wel zielig dat ze zo’n flexkind dan de naam “Ronnie” geven.
Dat doe je je minst gewenste kind toch nog niet aan!

Reageer
gravatar

Een gevulde speculaaspop of een taai-pop; dat zal een marse-pijnlijke bevalling zijn geweest? Met twee nog niet ingedaalde pepernoten als testiculair materiaal?

gravatar

Eindelijk weer een artikel van de Speld waar ik echt om moet lachen. Met name het mogelijke vaderschap van Geert Mak is niet alleen de meest waarschijnlijke optie, maar ook een zeer vermakelijke. Ik mis in dit rijtje overigens Joep Schreuder, wat een lul is dat.

Reageer
gravatar

Laten we vooral ook Dr. Bernard niet uitvlakken. Deze schelm van Oranje regeert wel vaker over zijn graf heen.