fizkes / Shutterstock.com

Vrouw zegt ‘daaronder’ maar bedoelt eigenlijk gewoon ‘vagina’

Lisa (31) uit Amsterdam praat graag uitgebreid over wat ze meemaakt, vooral met haar beste vriendinnen. Over sommige dingen treedt ze alleen niet in detail. Zo zegt Lisa altijd ‘daaronder’, maar e
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘Daaronder’ is nochtans de juiste medische term, heb je wel opgelet in de de les anatomie? Straks kom je nog vertellen dat je de volgende lichaamsdelen ook niet kent…: je linksachter, je rechtsbuiten, je overdaad, je evenknieën, je enkelvouden, het bovenal, je vooral, je onderdanen, je opperhoofd en je sprietorgaan ?!?

Reageer
gravatar

Wat is het toch fijn dat Lisa (31) haar uitgebreide verhaal hier met ons lezers heeft willen delen. Hiermee is De Speld verworden tot hét ‘Uitwoon magazine’ van Nederland.

Reageer
gravatar

Lisa (31) komt er recht voor uit: een doos, inderdaad. Niet zomaar een doos, maar: De Doos van Pandora. Het is maar te hopen dat die Boyd geen chirurg of kunstfluiter was die -zonder operatiehandschoenen- zo driest ‘daaronder’ tekeer ging. Hopelijk heeft ze daar handmatig toch nog een piekervaring aan overgehouden. .