fizkes / Shutterstock.com

Vrouw zegt ‘daaronder’ maar bedoelt eigenlijk gewoon ‘vagina’

Lisa (31) uit Amsterdam praat graag uitgebreid over wat ze meemaakt, vooral met haar beste vriendinnen. Over sommige dingen treedt ze alleen niet in detail. Zo zegt Lisa altijd ‘daaronder’, maar eigenlijk bedoelt ze gewoon ‘vagina’. “Sommige dingen hou ik lekker voor mezelf.”

“Kijk, na het ADE-feestje belde ik meteen Bente, nog voor ik had geslapen. Ik móest laten weten dat ik met Boyd was meegegaan naar die after. Maar dan hou ik het erop dat hij toen in een hoekje zo met zijn hand gewoon ineens, je weet wel, daaronder ging.”

“Verder hoor je mij er niet over. Laatst vertelde ik aan Sofie ook gewoon alleen de manieren waarop Rik me had uitgewoond. En liet ik het er gewoon bij dat alles pijn deed, dat het helemaal schraal was en mega beurs, daar eh…” Er verschijnt een blos op Lisa’s gezicht. “Nou ja, daaronder dus. Jemig, wat een doos ben ik ook, haha zo preuts!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘Daaronder’ is nochtans de juiste medische term, heb je wel opgelet in de de les anatomie? Straks kom je nog vertellen dat je de volgende lichaamsdelen ook niet kent…: je linksachter, je rechtsbuiten, je overdaad, je evenknieën, je enkelvouden, het bovenal, je vooral, je onderdanen, je opperhoofd en je sprietorgaan ?!?

Reageer
gravatar

Wat is het toch fijn dat Lisa (31) haar uitgebreide verhaal hier met ons lezers heeft willen delen. Hiermee is De Speld verworden tot hét ‘Uitwoon magazine’ van Nederland.

Reageer
gravatar

Lisa (31) komt er recht voor uit: een doos, inderdaad. Niet zomaar een doos, maar: De Doos van Pandora. Het is maar te hopen dat die Boyd geen chirurg of kunstfluiter was die -zonder operatiehandschoenen- zo driest ‘daaronder’ tekeer ging. Hopelijk heeft ze daar handmatig toch nog een piekervaring aan overgehouden. .