Trump: ‘Beide kanten schuldig aan bompakketjes’

President veroordeelt zowel zender als ontvanger

Donald Trump heeft de bezorging van bompakketjes op diverse plaatsen in het land veroordeeld. Volgens de Amerikaanse president kwam de terreur ‘van vele kanten’ en zijn zowel de zender als de ontvanger schuldig.

“Iedereen heeft het over de verzenders van de pakketjes. En dat is ook slecht, je moet geen bommen versturen. Maar de ontvangers dan? Je moet ook geen bommen ontvangen. Dat is ook slecht. Elk verhaal heeft twee kanten”, aldus Trump.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die onpatriottische critici van onze president dient de mond gesnoerd te worden. Een handig middel daartoe is het uit zijn ambt zetten van de president, wegens het ontvangen van kritiek (uit allerlei hoeken overigens). Zonder vliegen geen vliegenmeppers, zeg ik altijd.

Reageer
gravatar

Het artikel van The Pin is niet volledig.

Trump heeft gezegd, dat men de Republikeinen geen schuld kan geven, want de dader is een Chinese of een Noord-Koreaanse spion.
Maar de samenspannende slachtoffers zijn niet toevallig allemaal critici van hem, de beste president van de V.S. sinds Adam en Eva.

gravatar

Ik heb in navolging van de nieuwe traditie van de Amerikaanse Republikeinen geprobeerd Stef Blok een bomzelfbouwpakket (inclusief een probeerzakje biologische kunstmest) te sturen met Mark Rutte als afzender. Maar PostNL heeft het terug gestuurd naar de afzender, want het was te laag gefrankeerd.

Reageer
gravatar

Geachte heer Boris,

Ik constateer dat u via een sluikse weg ons plaatsvervangend staatshoofd, de heer drs Rutte, heeft willen treffen. Wij hebben het pakket gelukkig nog net op tijd in de IN-bak van het Torentje weten te onderscheppen.

Bij het in-elkaar-fröbelen van uw bomzelfbouwpakket om bewijs te vergaren, zijn helaas twee van onze laboranten van ons instituut omgekomen.

We hebben derhalve geen bewijs. U gaat vrijuit.

gravatar

Ik constateer op mijn beurt dat er bij de bewijsgaring sprake is geweest van onverantwoorde knoeierij en verregaand amateurisme.

Ik zal Het Nationaal Criminologisch Instituut daarvoor rechtstreeks verantwoordelijk stellen en in rechte aanspreken.