Studio Speld / Shutterstock.com

Feyenoord amputeert uit voorzorg benen spelers

Rotterdamse club wil van richting veranderde schoten voorkomen

Een onorthodoxe vondst uit de koker van Giovanni van Bronckhorst: Feyenoord zal voor aanvang van de klassieker de benen van al zijn spelers amputeren. Daarmee moet worden voorkomen dat Ajax in blessuretijd wint met een van richting veranderd schot.

“Het laatste wat we willen is in de 93e minuut tegen een geniepige 1-0 aanlopen,” zegt Van Bronckhorst tegen TV Rijnmond. “Ik heb de jongens vanochtend geïnformeerd dat we komende vrijdag hun benen zullen amputeren. Met een beetje geluk kunnen we ze er maandag dan weer opzetten.”

Rechtsbuiten Steven Berghuis kijkt uit naar de klassieker van aanstaande zondag: dat is altijd een speciale wedstrijd. Natuurlijk is Ajax thuis favoriet, maar wij hebben geen benen. Ik denk dat het er nog om zal spannen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik speel al jaren niet meer bij Feyenoord; In 2011 stapte ik al op als trainer, omdat al lang duidelijk was dat Feyenoord beter af was zonder Been. Gio heeft dit gewoon gejat, maar waar zijn mijn credits?

Reageer