Awakenings/YT

ADE: Ilja gaat na feest nog even afteren bij tentamen wetenschapsfilosofie

‘Wetenschapsfilosofie altijd hoogtepunt van ADE’

De 22-jarige Ilja is van plan er alles uit te halen deze ADE. Op zaterdag gaat hij naar DGTL, op zondag eerst naar Purveyor Underground Showcase, daarna pakt hij bij The Nightwatch van GrimiX & Friends de laatste uurtjes mee en dan gaat hij om negen uur afteren bij IWO, waar hij een tentamen wetenschapsfilosofie heeft.

“Het zijn vier totaal verschillende feesten”, legt Ilja uit. “DGTL is techno en vrij grootschalig, Perveyor Underground Showcase is heel erg underground, The Nightwatch is voor de echte doorhalers, en het tentamen wetenschapsfilosofie draait vooral om logisch empirisme en Thomas Kuhn. Al moet ik bekennen dat ik de precieze line up van dit laatste feest nog niet ken.”

Hij verwacht niet al zijn vrienden mee te krijgen naar de afterparty. “Veel van mijn vrienden zijn vorig jaar ook al geweest, maar die gingen eigenlijk alléén maar naar de after. Ja, dat je dan volgend jaar niet terugkomt, dat begrijp ik wel. Dan krijg je de vibe niet mee, ik vind dat zonde. Dit is al het derde jaar dat ik hier ga afteren, voor mij is dat echt het hoogtepunt van de week. Dus natuurlijk ga je dan het jaar erna weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je kunt wel zien dat ze weinig benul hebben van de simpele wetten van de logica die natuurlijk zijn, en waar ze zich aan universiteiten zo krampachtig voor uitsloven.

Reageer
gravatar

Tjee die moderne jeugd toch met al die moeilijke filosofische dingetjes.

Ik kom daar niet meer uit, al die muzikale creativiteit plus maatschappelijk betrokken, en zelfs filosofische teksten, als: ‘BONK – BONK – BONK – BONK, wiep, wiep, wiep, WIEP!!’

Misschien moet ik ook zo’n pilletje proberen, waar word ik vast slimmer van.

Maarja, dan brand er straks weer een gestolen vrachtwagen vol drugs-afval in een woonwijk uit.

Reageer
gravatar

Wat is dat toch steeds met die Ade.
Aardig stukje water bij de Kaag, daar zal ik niets op afdingen. Ben er zelf regelmatig geweest in een twaalfvoetsjol met buitenboordmotor.

Maar om daar nou twee items over vol te schrijven… heeft de redactie misschien last van spons oren?

Reageer