shutterstock / Sofijaaa

Hond komt er achter dat hij al 2 uur tegen verkeerde boom aan heeft zitten blaffen

Een jack russell is het lachertje van de lokale hondengemeenschap geworden nadat hij tegen de verkeerde boom aan heeft geblaft. In de veronderstelling dat zijn aartsvijand, de kat Rikkie, op een van de takken, was neergestreken, gromde en blafte Baxter zeker twee uur lang tegen een kersenbloesem op een paar meter van van zijn huis.

“Mijn baasje had me naar buiten geschopt toen ik weer in de woonkamer had gekakt, en het eerste wat ik zie is Baxter die als een malle tegen de verkeerde boom aan zit te blaffen. Dit is nou precies het stereotype van de domme straathond waar we als hondengemeenschap zo graag van af willen”, legde Heisenberg uit. De 2-jarige husky ontdekte de kat in kwestie drie seconden later in een naburige boom.

Baxter heeft inmiddels zijn vergissing toegegeven. “Ik had nooit tegen die boom op moeten springen zonder me er eerst in te verdiepen. Christus, hoe meer ik erover nadenk, hoe gênanter het wordt. Ik bedoel: ik heb zelfs overal tegen de stam gepist om er zeker van te zijn dat niemand anders het in zijn hoofd zou halen achter die kat aan te zitten.”

Rikkie de kat was niet beschikbaar voor commentaar maar hij zit waarschijnlijk ergens uit de hoogte te doen met zijn arrogante smoel.

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pollens, er stond een half jaar geleden een hond tegen kersenbloesem te blaffen en het nieuws heeft vandaag de redactie van De Speld bereikt. Nu kunnen jullie daarvan die Ieren wel de schuld geven, maar wie had in zijn/haar bolle hoofd het idee gevormd dat dit wel eens relevant kon zijn? Nou, nou?

Reageer