Youtube.com / Werken bij Hogescholen

Leraar dag na Romereis weer gewoon een saaie lul

Vorige week gedroeg Gerben Wijtmans, docent Nederlands op het Jorge Zorreguieta College in Ulft, zich op de Romereis als een feestbeest. Vandaag stond hij voor de klas en was hij weer gewoon een saaie lul.

Zijn leerlingen reageerden geschokt op de transformatie. Barry uit 6vC: “Vorige week dronk meneer Wijtmans nog een wit wijntje bij ons op de kamer en vertelde hij ronduit hoe hij vroeger een keer een scooter had gejat. Maar vanochtend oreerde hij gewoon weer een uur lang over Multatuli.” Youssef vult aan: “En toen ik vroeg om nog eens te vertellen over zijn tijd als propper in Salou, praatte hij onverstoorbaar verder over een of andere vent op een koffieplantage in Java.”

Ook Carien uit 6vB snapt niet wat er met Gerben is gebeurd. “Waar is de man gebleven met wie we diep in de nacht Leef van André Hazes aan het karaoken waren? Die sappige anekdotes vertelde over andere docenten? Heel eng, hoe iemand zo plotseling kan veranderen.”

Gerben Wijtmans zelf wilde niet reageren: “What happens in Rome, stays in Rome”, sprak de leraar Nederlands.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *