Studio Speld

Willem-Alexander leest troonrede van z’n telefoon

Willem-Alexander heeft dit jaar niet de moeite genomen om de troonrede helemaal te printen. In plaats daarvan leest hij de troonrede van z’n iPhone.

“Ik heb de troonrede hier op m’n telefoon”, sprak de koning voor zijn toespraak. “Maar moet ‘m nog even downloaden. Wat is hier het WiFi-wachtwoord? 4G doet het niet bij mij. Het heeft wel een beetje haast. Ik heb nog maar 6% batterij.”

Toen Willem-Alexander even later toch aan z’n toespraak kon beginnen, werd hij meteen onderbroken door een melding. “Leden van de Staten-Generaal….wacht even, krijg een whatsappje binnen. Ehm. Hoe doe je dat weg? Ik antwoord wel even…wacht ff hoor.”

De thema’s van de troonrede waren koopkrachtverbetering, het vestigingsklimaat en hoe technologie mensen van elkaar kan vervreemden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En dat was nog maar een mini-uitvoering van wat de Verenigde Tuinders elk jaar naar Het Vaticaan sturen. Waarschijnlijk wilde de RVD dit jaar Prinsjesdag sober houden om de oudjes (die financieel verder terugvielen) niet voor het hoofd te stoten.

gravatar

Yes yes Mr. Always, because of that one language error, we imitatos, are aware of your false game.

Vertaling door Frans Tmmermans

Ja ja meneer Steeds, door die ene taalfout hebben wij, na-apers, jouw valse spel wel door.

gravatar

Ach vrouwtje lief, Willempie zal haar wel naaien, maar de grootste naaier aller tijden is en blijft Markie Rutte. Hij naait ook vandaag weer de hele bevolking.
Vreemd dat hij nog kinderloos is. Of?

gravatar

Wat een gelul en nepnieuws weâh! Mèn lulèzâh gebrùik ik haugstes om pornau te kèke. Voâh as Max hem nie omhaugkrèg as ik teveil bieâh hep gedronke met Drunkâh en Poetin. Leize doe ik nie op mèn lulèzâh, want ik ken heilemaal nie leize. Daarom krèg ik auk een ùitkeiring zondâh dat ik allemaal papiere hoef in te vulle. En lekkâh met mèn speidbaut race gaat auk as analfabeit. Voâh koekhappe en zaklaupe heppik auk gein begrèpend leize gedaan. Dus allemaal nepnieuws. Nietwaah Aum Daunald?

Reageer