Studio Speld / Shutterstock.com

Kerk in Zwolle krijgt snoozeknop voor omgeving

De katholieke kerk in Zwolle heeft afgelopen week een snoozeknop geïnstalleerd aan de buitenmuur van het gebouw. Bij overlast kunnen buurtbewoners even op de knop drukken om nog tien minuten verder te slapen.

Buurtbewoners reageren gematigd positief op de knop. Denise woont op de hoek van de kerk: “Ze tonen echt dat ze betrokken zijn bij de buurt en geven omwonenden inspraak. Het is alleen wel kei-irritant dat je om de 10 minuten de deur uit moet als je wil uitslapen op zondag.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In woerden is dit nu (aug 2019) zo’n beetje realiteit: de klokken moeten s nachts op stil omdat 1 bewoner uit de omgeving heeft geklaagd.😟 Doe mij zo’n knop😁

Reageer
gravatar

Een moskee in het bijzonder? Of alleen die met een versterkte omroepinstallatie van > 500 Watt? Wat denk je dat DENK gaat doen? Kuzu en Öztürk zullen alle 3 miljoen Soennieten in Nederland de barricaden bij het consulaat in Rotterdam opsturen. Die zijn -afgezien van grijsaards en borelingen- 24/7 in staat van permanente paraatheid en binnen twee uur mobiliseerbaar. .

gravatar

Een paar vragen. Wat wordt hierboven nou precies bedoeld? Een opblaasknop op een moskee of op de omroepinstallatie van die moskee? Is een moskee dan een soort gettoblaster. En is DENK de vertaling van de gebiedende wijs van het Turkse werkwoord IMAM?

gravatar

Gelukkig zijn ze hier gelovig, dan houden ze op zaterdag om 12 uur ’s nachts nog een beetje op met hun bassen.
In een café waar ze me in elkaar wilden slaan, werd ik zo ook al gered door de zegeningen van het geloof. Omdat je op zondag niet mag werken en de bedreigers om twaalf uur thuis moesten zijn voor de rustdag begint.

Reageer
gravatar

Aangeboden: zzp-er, die bereid is in een rij te wachten namens jou. Optionele extra’s: regelmatige telefonische updates, (periodiek) repetitieve handelingen of andere legale handelingen.

Reageer