ArtOfPhotos / Shutterstock.com

Man die 8 van 10 ingrediënten mist gaat wel gewoon verder met koken

Gerecht gereduceerd tot tomatenpuree met wat olijfolie

De 32-jarige Stephan was van plan lasagne te maken voor hem en zijn vriendin. Nu blijkt dat hij 8 van de 10 ingrediënten toch niet thuis heeft liggen, gaat hij wel gewoon verder met koken.

“Ui hebben we kennelijk niet meer”, mompelt Stephan terwijl hij een blik in de de groentela werpt. “Oh en de knoflook is ook op. Dat had ik moeten weten. Vind je het trouwens erg dat we een vegetarische variant eten? Ze hadden alleen nog maar pakken rundergehakt van een kilo. Dat was me wat te gortig.”

Stephan legt wat tomatenpuree in een ovenschaal en besprenkelt het gerecht met wat olijfolie. “Kaas ben ik vergeten te kopen bedenk ik me nu. En ah kut, lasagnebladen! Was wel lekker geweest erbij misschien. Nou ja. Eet smakelijk!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *