Studio Speld / Shutterstock.com

Albert Heijn probeert stressballetjes met hamsteringewanden

Supermarkt heeft geleerd van ophef

Albert Heijn heeft geleerd van de ophef rond de hamsterbollies. De grootgrutter heeft een nieuwe lichting van de speeltjes uitgebracht die niet meer gevuld zijn het milieuvervuilende plastic maar met hamsteringewanden.

“We hadden eerder moeten beseffen dat we onze weggeefspulletjes niet moeten vullen met materialen die het milieu belasten, en daarom beloven we het goed te maken”, legt Albert Heijn-woordvoerder Norbert Heijn uit. “De nieuwe vulling bestaat voor 100 procent uit biologisch afbreekbaar materiaal: dode hamster. Dus het is geen probleem als de hamsterbollies in de natuur terecht komen of als je hond er eentje inslikt.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom maak je überhaupt zulke onzin !!? Verzin is iets nieuws en dat op een milieu vriendelijke manier.

Zal denk ik te moeilijk zijn eh !?

Reageer