Youtube.com / Veronica Inside

Misschien kunnen we beter de mannen naar het vrouwen-WK sturen ;)

Leeuwinnen kunnen nog wat leren van de heren

De voetbalsters van het Nederlands elftal faalden dinsdag hopeloos in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. Op Twitter vinden veel mensen dat de Oranje Leeuwinnen nog iets kunnen leren van de mannen.

“Misschien kunnen we beter de mannen naar dat WK sturen, dan maken we kans”, schrijven veel mensen met een knipoog.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het beste is geen nederlanders (m/v) meer naar kwalificatiewedstrijden te sturen, hoewel wellicht is het een goed idee om alleen mensen met een dubbel paspoort te sturen en bij verlies hun andere nationaliteiten de schuld te geven.

Reageer