Amateurteam dat met 11-0 verliest weet onder douche hoe het had kunnen winnen

'We stonden in balbezit iets te dicht bij elkaar'

“Kijk, weet je waar het misging?” Middenvelder Adrie knijpt wat douchegel op zijn handen en kijkt plechtig de doucheruimte rond. “In balbezit stonden we te dicht bij elkaar. Daardoor kon de tegenstander ons heel makkelijk klemzetten.” Linksback Tukan knikt instemmend. Hij heeft in de wedstrijd 24 ballen over de zijlijn gewerkt. Hij kan zich goed vinden in deze verklaring.

“Ook bij balverlies hadden we iets scherper moeten zijn”, vult vleugelaanvaller Maarten aan. “Kort erop, niet dat gehannes op 2 meter. Dan hadden we zo die bal weer terug veroverd, en waren ze niet 9 keer één op één met de keeper gekomen.” Opnieuw instemmend geknik.

“Maar even eerlijk Baac”. Aanvoerder Dylan wendt zich tot de keeper van het elftal, Baco. “Die 7-0 had je echt moeten hebben. Die penalty was niet goed ingeschoten. Daar liet je ons in de steek.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geen wedstrijd? t Is maar hoe je het bekijkt: ook niet gespeelde wedstrijden worden in China wed-strijdend meegenomen. Wedden?

gravatar

Over welke sport gaat het? Voetbal waarschijnlijk, want in ons land gaat het altijd over voetbal, voetbal, voetbal, voetbal, voetbal, voetbal, Max Verstappen, voetbal, voetbal, wielrennen, voetbal, voetbal en dan volgt in het nieuws pas de rest regelmatig onderbroken door… Je raadt het wel.

Reageer
gravatar

Nee? Hardlopen misschien of turnen of darten of volleybal of beachvolleybal en soms zelfs korfbal of hockey of golf of roeien of zeilen of een teringeind zwemmen of gewoon zwemmen of bedoel je toch schaatsen?

gravatar

Als ik goed heb geteld zijn er zeven (7) spelers aan het woord geweest. Dat betekent dat vier (4) teamleden nu thuis aan het douchen zijn. Geloof, gêne of strenge ouders?

Reageer