NOS

Politie pakt per ongeluk Jos B. op

Jos Brech nog steeds spoorloos

De Spaanse politie heeft toch niet de verdachte van de moord op Nicky Verstappen opgepakt. De politie dacht Jos Brech in de kraag te hebben gegrepen maar het blijkt bij nader inzien om Jos B. te gaan.

Jos B. is weer op vrije voeten gesteld, terwijl de politie verder gaat op zoek naar Brech. B. heeft begrip voor de persoonsverwisseling. “Ik hoor wel vaker dat mensen vinden dat ik op Brech lijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sowieso, Jos B. was een toevallige voorbijganger, en die zijn nu eenmaal boven elke verdenking verheven, dat weet iedere politieman.

Voor wie het allemaal niet meer snapt, zie het artikel van de NOS: Waarom noemen we Jos B. niet (meer) Jos Brech?

Reageer
gravatar

Jos werd vanmorgen in allerijl opgegraven en na een kort verhoor weer netjes teruggelegd en toegedekt, maar niet eerder nadat ik Jos heb beloofd jullie allemaal de groeten te doen.

Reageer
gravatar

Er loopt in Nederland een knuffelcrimineel rond die met mijn veren pronkt en zelfs met Twan H. mag praten, terwijl ik al het vuile werk heb moeten opknappen. Hoe eerlijk is dat?

Reageer
gravatar

Hoezo “veroordeeld” ? Hoe treurig de zaak ook is en hoe weinig ik op heb met iemand als Jos B., maar de doodsoorzaak van het slachtoffer is nooit achterhaald en seksueel misbruik was “niet zeker”.

gravatar

Ik was hoogst verbaasd dat mijn collega Jos B. vanochtend gewoon kwam opdagen op z’n werk.

Meneer had vakantie gehad, volgens hemzelf in Zuid-Duitsland (maar wij weten inmiddels wel beter dus).

Uitlevering kan snel gaan, maar dit was een typisch gevalletje van Spaanse no-mañana…

Reageer