Beeldbewerking: Pepijn Eikelboom

Politie gaat Vogezen betegelen om Jos Brech te vinden

Jos Brech is bushcrafter en kan dus heel lang overleven in de natuur. De politie heeft daarom besloten om Brechs vermoedelijke verblijfplaats, de Vogezen, compleet te betegelen.

“We gaan alle natuur vervangen door grijze tegels. Straks is het voor Brech onmogelijk om een kampvuur te maken, laat staan dat hij ergens kan slapen. Knappe jongen die een hut weet te bouwen van graniet,” aldus Tamara Schoon, woordvoerder van de politie.
Mocht Jos Brech over een week nog steeds onvindbaar zijn, gaat de politie heel Frankrijk betegelen.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iets met een Speld en een Balk: Eerst uit veilgheidsoverweging de bomen langs onze provinciale racebanen gerooid. Die doden aanzienlijk meer landgenoten dan de bomen de hele Vogezen bij elkaar.

Reageer
gravatar

Hoeft niet meer. Ik heb hem laatst in Frans Guyana gezien, ik weet het zeker. Vlug daar gaan zoeken, want voor je het weet vlucht hij naar Brazilië. Dan helpt zelfs Anniko van Santen niet meer.

Reageer
gravatar

Schrijf op asociale media dat Jos Brech een voormalige moslim is, die zich toegelegd heeft op het maken van spotprenten van Allah, van Mohammed of nog erger van Erdogan. Binnen een uur is hij neergeschoten, gebombardeerd, onthoofd én in aanraking gekomen met een bumper!

Reageer
gravatar

Kijk, dát moesten méér mensen doen, positieve integratie van terugkerende Syrië-gangers. De mannen en vrouwen hebben er voor geleerd; láát ze dan ook hun werk doen.

gravatar

Dat is niet de voor de hand liggende Europese insteek, maar wel de meest effectieve. Daar kunnen zij bij de redactie van Charly Hebdo, bij Bataclan en bij de erven Van Gogh over meepraten.

gravatar

OMG! O, is dat Jos? Dit had ik echt nooit van hem verwacht! Het was een pseudoniem? En ik was nog wel zo’n grote fan van Jos Brink!

gravatar

Duidelijk weer een geval van als het kalf verdronken is dempt men de put. Een weldenkend overheidsapparaat had al jaren geleden overgegaan tot het preventief betegelen van geheel Frankrijk.

Laten we hopen dat het nu niet te laat is.

Reageer
gravatar

Frankrijk had men preventief moeten laten afzinken in zee. Dan was dat betegelen ook niet meer nodig geweest en waren we er allemaal beter van geworden.

Spanje kon dan gewoon een stukje opschuiven, ook niet meer dat gedoe met die krappe doorgang bij Gibraltar.