Studio Speld / Shutterstock

Vriend stuurt tijdens Whatsappgesprek ineens voicemessage waarin hij alle delen van De Griezelbus voorleest

Een bijzonder ongemakkelijk moment voor Jonathan. In een Whatsappgesprek waarin de twee vrienden eerst alleen via tekstberichten met elkaar spraken stuurde zijn vriend Bas vanuit het niets een audiobericht waarin hij alle delen van De Griezelbus voorlas.

“Ik vind het altijd een beetje onbeleefd als iemand zonder het aan te kondigen ineens overstapt op audioberichten”, vertelt Jonathan. “Ik bedoel: wat als ik in de bibliotheek zit of in de stiltecoupé zonder oordopjes, dan heb ik helemaal niet de mogelijkheid om urenlang naar verhalen van Paul van Loon over een griezelige bus te gaan luisteren. Prima dat jij geen zin hebt om al die boeken over te typen, maar hou ook een beetje rekening met je gesprekspartner, denk ik dan.”

Uiteindelijk besloot Jonathan na 24 uur, 49 minuten en 6 seconden maar gewoon te doen alsof hij het hele bericht had afgeluisterd en ‘haha ok’ te antwoorden.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk aan gmail, de ‘verbeterde, snoezige’ look, die er met koeienletters bij zet wat je doet, hebt gedaan of gaat doen wat je al een miljoen keer hebt gedaan. Iemand zei me gisteren net dat de negatieve kant van mechanisatie onzekerheid is.

Reageer
gravatar

Hela zure hijacker,

ontwerp zelf maar eens een typetjes-familie

(in plaats van naar believen het Speld-archief af te romen op geparkeerde avatars).

Lekker puh!

gravatar

Zogenaamde “Paulusje”,

Je verwijt een lief familielidje van de Paulussen, wat jij nota bene zelf deed. Schurkachtig gewoonweg!

Zelfs behoorlijk kopiëren kun je niet. Vergelijk de avatars maar. Het plaatje dat jij hebt gepikt, is minder scherp en heeft een vreemde tweekleurige achtergrond.
En goed schrijven kun je ook al niet. Schaam je!

Ik meld jouw schandalige, onnozele misstap aan de Chefhoofdreacteur. Dat je dat maar weet.

gravatar

”Je verwijt een lief familielidje van de Paulussen, wat jij nota bene zelf deed”

Ik houd me tenminste aan een soepele en gangbare schrijfstijl in plaats van de merkwaardige gewoonte om de tegenwoordige en de verleden tijd op houterige wijze in één zin te verwerken.?

Foei!
Terug maar de HAVO!

gravatar

Wtf is dat voor boelshit wie gaat er nog naar een bibi oke stilte coupe in de trein ok maar jij heb thuis ook nog hij heeft 24-25 UUR lopen voorlezen en dan zeg jij “rekening met je gesprekspartner” wtf ben jij 50 of zo Jonathan ik denk dat jij maar van de wap af moet gaan

Reageer