MRProduction / Shutterstock

5 quotes van Aretha Franklin waarmee jouw selfie diepzinnig wordt

Aretha Franklin is overleden, maar wie was dat eigenlijk? Ach, maakt ook niet uit. De Queen of Soul kan nog steeds wat voor jou betekenen. Zo heeft ze bijvoorbeeld verschillende uitspraken gedaan waarin je jouw ijdelheid heel goed kunt verpakken. Met deze 5 quotes heb je een goed excuus om ongegeneerd je selfies tentoon te stellen op Instagram.

 

“Sometimes, what you’re looking for is already there. Want kijk maar, hier is mijn lichaam.”

“People really don’t have to give you anything, so appreciate what people give you. Hartjes op deze foto worden zeer gewaardeerd.”

We all require and want respect, man or woman, black or white. Mensen die zoveel honger hebben geleden voor een platte buik als op deze foto ook.”

“Every day is a gift. En een nieuwe kans op aandacht.”

“As women, we do have it. De capaciteit en het talent om uit 70 selfies de beste te kiezen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb het niet gevolgd, ik ben niet op zoveel social media, maar als de Speld hier de draak steekt met mensen die Aretha Franklin’s overlijden gebruiken ter meerdere glorie van hun eigen aanwezigheid in deze digitale wereld, dan spannen de reageerders op dat bericht hen toch wel naar de kroon.

Wat mij betreft mag iedereen hierboven eerst even naar zichzelf (hunzelf voor sommigen) kijken voor ze hier ooit nog een reactie plaatsen.

Met uitzondering van de meneer van de allereerste reactie.

Reageer
gravatar

Geachte redactie,

Het valt mij op dat mijn vele familieleden regelmatig in een onjuist daglicht worden gesteld – o.a. door imitatie – als de redactie of een van de redactieleden het niet eens is met de inhoud of de veelheid van hun reacties.

Als dat zo is, kunt u mij benaderen via mijn persoonlijke e-postadres dat onder jouw@email staat.

Reageer
gravatar

Beste rechtskundig adviseur, de enigen die de avatars van de familie Paulussen kunnen namaken en die weten van wie de berichten afkomstig zijn, zijn inderdaad de leden van de redactie.

Ach jeetje, nu word ik ongetwijfeld zonder betaling van achterstallig loon op straat gezet.

gravatar

Anno, dat de redactie of een redactielid die beschuldigende berichten stuurt, lijkt mij een valse beschuldiging. Als dat zo zijn, zouden ze ook de namen van de vele leden van de geëmigreerde leden van de familie Paulussen uit Gent, die zonder avatar gemiddeld driekwart van de reacties verzorgen, wel kennen.

gravatar

Voor de zoveelste keer “lollige” bedrieger: Schaf jezelf eens een eigen avatar aan. Bovendien heb ik jou niet aangesteld als hoofdreacteur.
Ik twijfel er aan dat jouw echte naam Paulus is, lafaard.

gravatar

De chefhoofdreacteur heeft hoogstwaarschijnlijk gelijk. De enigen die bij de avatar en gegevens van hem (en mij!) kunnen komen, zijn de leden van de redactie.

gravatar

Geneesheer, genees jezelf!, jij miezerig hypocriet avatar-hijack-mannetje!

Wie de Speld lang genoeg volgt weet dat er maar één onvervalste archief-plunderaar is, die slinks en puberaal met zijn oneindige hoeveelheid email-adresjes de ”heer” SteedsViesmanPlienDoDoBabyJuffrouwJannieMevrouwViesmanPollekeSpeurderGeert Wilders,ledenlozepartij-leiderCvanderStaayMariaJezus-christusDeChefhoofdredacteurUw godddelijkeVerwijzer,
en nog véél meer op bijzonder onsportieve wijze een onevenredig deel van de comment-sector voor zich opeist en vervolgens doet alsof hij zich van geen kwaad bewust is.

gravatar

Jaloezie, puur jaloezie van de namaak hoofdreacteur en ander plagiaat op zoveel scheppingskracht van allerlei leden van de familie Paulussen. Zijn laffe imitaties zijn tevens bijzonder onsportief en bijzonder kwaadaardig.

De brutaliteit om zijn persoonlijke negatieve eigenschappen te geven aan familieleden, zoals: “plunderaar, slinks, puberaal, onsportief” en meer is onovertroffen.

gravatar

Trump zal ongetwijfeld schrijven, dat het overlijden van de “negerin” Aretha Franklin “fake news” is van de onbetrouwbare nieuwsmedia, en dat er veel meer mensen op zijn begrafenis zullen komen.

Reageer
gravatar

Lieve Loes,

Jij bedoelt het badinerend, neem ik aan. Toch klopt het. Er zullen er veel meer mensen op Trumps begrafenis zijn. Mensen en bedrijven, die door zijn leugens en loze beloften zich politiek, emotioneel en/of vooral financieel bedrogen voelen, benevens vrouwen zich door hem onheus zijn bejegend. Zij hopen (vergeefs) nog een graantje meet pikken als schadevergoeding bij de verdeling van het kapitaal, de boedel- en de vrouwen-van-liggende zeden.

gravatar

Onderzoek in Engeland wees uit dat mensen er veel meer last van hebben als racist gezien te worden dan ze last hebben van het racisme zelf.