Studio De Speld

Voor mensen die niet willen spacen: XTC 0,0

Wel een pil, geen MDMA

Voor mensen die het gezellig vinden om op een festival een pilletje te nemen, maar geen zin hebben in MDMA is er nu eindelijk een oplossing: een MDMA-vrije XTC-pil. Zo heb je wel de ervaring van het in de mond doen van een pil, zonder de schadelijke effecten.

“De 0,0 pil smaakt precies hetzelfde als een echte pil”, vertelt de uitvinder Jacob van Erf trots. “Heel erg smerig. Je moet ‘m echt in een keer doorslikken anders ga je over je nek. De ervaring is dus precies hetzelfde, met als enige verschil dat je niet compleet uit je dak gaat, maar gewoon een beetje ongemakkelijk voor je uit blijft staren terwijl de rest van je vrienden zich volledig overgeeft aan de kunstmatige liefde.”

De 0,0 pil is vanaf nu te krijgen bij de betere dealer op de hoek.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel even voor de zekerheid er mee langs de test-service gaan, je weet maar nooit hoe het écht zit met de dosering en de zuiverheid van “pure niks”.

Reageer