Bron: YT - RTL & YT Telegraaf

Gerard Jolinglachgas toch schadelijker dan gedacht

'Om te gieren'

Een nieuwe trend in lachgasland: de Gerard Jolinglachgaspatronen. Ze zijn niet aan te slepen. Groepjes jongeren komen bij elkaar in het park om met elkaar die intense ervaring van gieren te beleven. Maar is het wel zo onschuldig als veel mensen aannemen?

Laten we eerst eens kijken hoe ze werken. Het eerste waaraan je merkt dat het geen reguliere patronen zijn is de klank van de lach. Je herkent het onmiskenbare ‘gier’-geluid: een hees gegiechel waar je bijna in blijft, en waarvan je nooit met zekerheid kan vaststellen of iemand zich nou aanstelt, echt pret heeft of stikt in een vlieg. Ook ga je ervan om je heen kijken alsof er een camera op je gericht is.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Samir gebruikt ieder weekend wel een Jolingpatroon: “Anderen drinken misschien een biertje in het weekend, ik kies ervoor om te ontspannen met Gerard Jolinglachgas. Zo heb ik er binnen no time weer de kracht voor.”

Toch zijn er daadwerkelijk tekenen van blijvende schade. Verschillende mensen gaven aan ‘in hun broek gepist’ te hebben, en vonden het naar verluidt ‘heel errug’. En hoewel het middel volgens groothandels onschadelijk is, zijn experts bang dat je blijvende reputatieschade oploopt als je te vaak het Jolinglachgas gebruikt. “Mensen denken al gauw dat je een Topper bent. Ze zien je aankomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op den duur blijkt ook dat men er slapper van wordt.
Gebruiker: “Ik heb er de kracht nie voor”

Dit komt volgens mij door het effect dat het heeft op je spieren

Reageer
gravatar

Grappig toen de Hollanders van Napoleon een naam moesten kiezen en ze niet veel tijd hadden.
In hun protest gaven de analfabeten zichzelf allerlei onzinnamen, waar ze nog steeds zo over gefrustreerd zijn dat ze het liefst met een buitenlander trouwen om een andere naam te krijgen.

gravatar

Maitreya, er waren al Nederlanders die een achternaam voordat Napoleon die iedereen die verplichting oplegde. Rembrandt van Rhijn was er één van, die trouwde met ene Saskia van Uylenburgh, midden 17e eeuw. Napoleon ‘bevrijdde’ ons pas eind 18e eeuw. Ik zeg het maar even: “Not that anyone cares”

gravatar

Maitreya: al vóór de ‘beschaving’ door Napoleon waren er Nederlanders met een achternaam: Rembrandt van Rhijn en Saskia van Uylenburgh waren er twee, al midden 17e eeuw. Napoleon was een 18e eeuwer. Capice?