ARTEM VOROPAI / Shutterstock

Spaarrente verder omlaag: wie nu begint met sparen kan in 2547 een ijsje kopen

Met dit weer heb je vast wel zin in een oubliehoorn. Maar zo’n heerlijk softijsje kost natuurlijk wel wat. Je hoeft je echter geen zorgen te maken. Als je nú tien euro op de bank zet, kun je al in 2547 zo’n ijskoude traktatie van je spaarcentjes kopen.

Met de huidige rente van 0,03% duurt het nog maar 529 jaar voor je €1,75 bij elkaar hebt gespaard. Als je jezelf echt wil verwennen met discodip op je verrukkelijke oubliehoorn, dan moet je nog 71 jaar langer doorsparen.

Eet (alvast) smakelijk!

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat er volgens mij is gaat in de berekening is dat met een 10tje op de spaarrekening, er 0,3cent rente per jaar uitgekeerd moet worden. De bank rond dit af naar 0cent. Het vermogen zal dus nooit toenemen.

Reageer
gravatar

De ondergang van het kapitalisme betekent waarschijnlijk de ondergang van de mensheid. Dat kan natuurlijk betekenen dat de mens er niet zonder kan, maar ook iets anders dat te complex is in de bouwvak. Immers alle corruptie richt zich op iets waar men afhankelijk is.

Reageer
gravatar

Dit vraagt natuurlijk om een strakke onderhandeling met de ijsverkoper. Ik zou inzetten op nú € 10 betalen en dan 10 jaar lang 1 keer per jaar een “gratis” ijsje mét discodip. Krabbeltje eronder en gáán.

Reageer