Buienradar.nl

Buienradar failliet

Droogte nekt weersite

Buienradar is failliet. De weersite is ten onder gegaan aan een gebrek aan regen.

“Tja,” vertelt Jacob Kampenaar, hoofd Stapelwolken bij Buienradar. “Toen we de site begonnen waren er gewoon nog heel veel buien. Wij dachten: hier is een markt voor. We hebben er gewoon nooit rekening mee gehouden dat het zou kunnen ophouden met regenen. We waren enkel gefocust op neerslag. Dat breekt ons nu op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat zonde. En er lagen nog zoveel mogelijkheden.
Half Nederland heeft regelmatig een pestbui vanwege kinderen met driftbuien. Maar ook mensen in een bijzonder goede bui kom je tegen. Dat heeft best wel nieuwswaarde.

Reageer
gravatar

Gemiste kans! Ze hadden juist een flinke winst kunnen maken door de tent dicht te gooien, te vervangen door 1 statische afbeelding, en een tijd aan zee te gaan barbecuen zonder dat iemand het merkt!

Reageer
gravatar

Maar helaas laten de wederwaardigheden van de vertrekkende/terugkerende vakantievierders met hun verkeersopstoppingen zich niet in 1 statische afbeelding vangen, heer Incantor.

gravatar

Niet dat benauwde: na zonneschijn komt regen en in België, Duitsland en Frankrijk wordt al gewerkt aan lage-druk-gebieden die dit najaar onze uitgedroogde rivierdijken op sterkte gaan beproeven. Naar verwachting zullen er in de komende herfst meerdere malen overstromingen optreden die volgens KNMI, CBS en Rijkswaterstaat maar één (1) keer per tienduizend jaar voorkomen. Mijdt daarom Schiphol: landelijk het laagste punt: 6 meter onder NAP.

gravatar

Mijnheer Steeds, wat hebben jullie Hollanders toch een lugubere vorm van humor. Op Feestboek zou Mark Zuckerberg uw reactie subiet hebben verwijderd. Maar op De Speld kan alles maar.

gravatar

Benny, gij hebt absoluut gelijk.

Het vierkantje is Amsterdam. Wederom wordt bewezen dat Amsterdam voor de redactie van De Speld de enige plek in jullie land is, die meetelt.

Als ik Nederlandse was geweest dan zou mijn abonnement acuut opzeggen.

gravatar

Ach, Jacob Kampenaar,. Redactie: prof dr. ir Bert Bokhoven (tevens eminent trendlistener) is de enige deskundige die we hier in de Speld willen lezen. Bokhoven, Bokhoven en nog eens Bert Bokhoven (prof ir) , dus kom tot inkeer, vooral redactieleden met eikelige achternamen!!