Studio Speld

Dé universele plattegrond voor alle festivals deze zomer

Het festivalseizoen is in volle gang. Leuk, maar jammer dat je op al die festivals zoveel tijd kwijt bent aan ronddwalen. Daarom hebben wij één universele festivalplattegrond voor je gemaakt. Print ‘m uit en je weet altijd waar je bent!

Hier te downloaden.

 

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het plekje waar je thuis voelen kan.
Het plekje vertoeven en je toch thuis voelen.
Het plekje in je middenrif.

Het klootjes voelen aan kut dauwen mist verhelderende blik .

(2) ^
gravatar

Ik mis nog de overenthousiaste neutrale-doel-studenten die geen plan laat staan een doel hebben maar je toch om geld vragen terwijl je zichtbaar druk bezig bent met pendelen tussen de duurbiertap en de betaaldpissenbakken, en dan wanneer je naar de artiesten wilt gaan luisteren (blijkbaar zijn die er ook nog), om even niet te denken aan hoe kut alles tot nu toe is, pakt de festivalorganisator de microfoon om vervolgens een half uur lang een niet-politieke oproep te verkondigen tot het financieel steunen van een politieke groep die strijd tegen eenzame, radioactieve plastic bekertjes ebola.

Maar het is verder wel gezellig hoor, de gratis koffie bij de ehbo is een dagelijks hoogtepunt dat je gewoon niet mag missen!

(0) ^
• Reageer

Gepresenteerd door TELE2

#Omdathetkan