Studio Speld

Dé universele plattegrond voor alle festivals deze zomer

Het festivalseizoen is in volle gang. Leuk, maar jammer dat je op al die festivals zoveel tijd kwijt bent aan ronddwalen. Daarom hebben wij één universele festivalplattegrond voor je gemaakt. Print ‘m uit en je weet altijd waar je bent!

Hier te downloaden.

 

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik doe er meteen even een parkreglement bij voor alle vakantieparken deze zomer:
1. Bezoekers
De beheerder. Zodra men zover is. Aangemeld. Bezoekers. Geen uitzonderingen.
2. Stilte
Op vastgestelde tijden. De medebewoners van het park. Houd u er aan. Buiten de bungalow. Geluidsoverlast. Radio’s en andere instrumenten.
3. Motorvoertuigen
Het hoogst noodzakelijke. Op het terrein. Veiligheidsoverwegingen. Rijden met motorvoertuigen. De bungalow. Er mag alleen worden gereden. Auto’s dienen te worden geplaatst. Campers en/of caravans en/of tenten.
4. Afval
Lege flessen en ander afvalglas. Ander afval, dus ook verpakkingsmateriaal (bijv. dozen, etc.), gesloten vuilniszakken. Tevens een nieuwe vuilniszak. Extra vuilniszakken zijn verkrijgbaar.
5. Meubilair
Voor dat doel. Meubilair, dat in de bungalow thuishoort, dekens en matrassen. Het terras of buiten de bungalow. Tuinmeubilair.
6. Waslijnen
Geen waslijnen. In elke bungalow. Buiten de bungalow. Ter voorkoming aanwezig. Een wasdroogrek.
7. Schade
Schade aan huisraad, servies, glaswerk, e.d. De bungalow. Gemeld en verrekend. Een volledige inventaris. De volgende bewoners. Het aanleggen van open vuren en/of het graven van kuilen op ons park. Vervanging of reparatie.
8. Roken en huisdieren
Per huis is een maximum toegestaan. Huisdieren worden toegelaten. Honden worden uitgelaten. Ten behoeve van de extra schoonmaakkosten. Eventuele (honden)uitwerpselen. Binnen in de woningen roken. Buiten het hoogseizoen wel.
9. Openingstijden receptie
De receptie zal normaliter zijn. Openingstijden zijn er.
10. Extra faciliteiten
Tegen vergoeding kan men tijdens de openingsuren gebruik maken. Tijdens het verblijf kan men dingen huren (indien nog voorradig).
11. Vertrek, afrekening en schoonmaak
Etenswaren. De te betalen kosten. De voordeursleutel en het enquêteformulier. De bungalow moet worden achtergelaten. Bedlinnen. Op tijd.
12. Aansprakelijkheid
In principe is men wel aansprakelijk.
13. Algemeen
Gangbare normen. Zich gedragen. Redelijk verantwoordelijk. Zedelijkheid. In het park. Er zijn grenzen. Openbare orde.

Reageer
gravatar

Ik mis nog de overenthousiaste neutrale-doel-studenten die geen plan laat staan een doel hebben maar je toch om geld vragen terwijl je zichtbaar druk bezig bent met pendelen tussen de duurbiertap en de betaaldpissenbakken, en dan wanneer je naar de artiesten wilt gaan luisteren (blijkbaar zijn die er ook nog), om even niet te denken aan hoe kut alles tot nu toe is, pakt de festivalorganisator de microfoon om vervolgens een half uur lang een niet-politieke oproep te verkondigen tot het financieel steunen van een politieke groep die strijd tegen eenzame, radioactieve plastic bekertjes ebola.

Maar het is verder wel gezellig hoor, de gratis koffie bij de ehbo is een dagelijks hoogtepunt dat je gewoon niet mag missen!

Reageer
gravatar

Het plekje waar je thuis voelen kan.
Het plekje vertoeven en je toch thuis voelen.
Het plekje in je middenrif.

Het klootjes voelen aan kut dauwen mist verhelderende blik .