De 5 hoogtepunten van dit WK

Vergeet de top 5 van de NOS! Dit zijn de échte hoogtepunten dit WK.

5. De teleurstelling bij de Duitsers

Alweer een tijdje terug, maar daarom niet minder memorabel: de afgang van Duitsland. Niets zo pijnlijk om als grote favoriet uitgeschakeld te worden door Zweden en Zuid-Korea. Van weltmeister tot laatste in de groep. Wat een mooie dag.

4. De teleurstelling bij de Argentijnen

We waren nog maar net bekomen van het Duitsland-debacle en toen ging Argentinië er alweer uit. Het mooie aan deze uitschakeling is dat Argentinië slecht aan het toernooi begon, eigenlijk al was afgeschreven, toen toch op miraculeuze wijze naar de 1/8e finale ging, zelfs op voorsprong kwam tegen Frankrijk om uiteindelijk alsnog roemloos af te druipen. De teleurstelling moet immens zijn geweest. Schitterend.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

3. De teleurstelling bij de Brazilianen

In Brazilië wonen bijna 200 miljoen mensen die allemaal voetbalgek zijn. En toen was daar Kevin De Bruyne met een afstandsschot. Naar verluidt zijn ze in Rio de Janeiro nog steeds de tranen aan het dweilen die vielen op die mooie warme zomerdag 6 juli 2018.

2. De teleurstelling bij de Belgen

Feilloos door groepsfase rollen, op spectaculaire wijze winnen van Japan en je beste wedstrijd spelen tegen Brazilië. Ja, België kon dit jaar echt wereldkampioen worden. Des te mooier was dat ze er alsnog uitvlogen tegen Frankrijk. Met 1-0, terwijl België meer lef toonde. Wat een climax!

1. De teleurstelling bij de Engelsen

Mandzukic gaat 2-1 maken. Is het zo’n dag? Is het zo’n dag? Ja haha. Het is zo’n dag! Het is zo’n dag! Het is zo’n een dag! Het is 2-1, het is niet te geloven!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu nog wachten op een smadelijke nederlaag van de Fransen. Die storten al ter aarde als een teamgenoot een vliegje in zijn oog krijgt. Wel duidelijk waar Neymar zijn acteerlessen heeft gevolg.

Reageer
gravatar

Geen beter vermaak dan leedvermaak. Hopelijk leed voor de fransen in de finale, maar voor Kroatië mag ook, hoor. Als er maar leed is.

Reageer
gravatar

En dan vergeten we voor het gemak het grootste hoogtepunt maar? Geen oranje vlaggetjes in de straat, geen wortels op de hoofden, vrouwen die opeens naast je zitten bij de voetbal, etc. Dus géén Nederlands elftal. Wat een heerlijk WK dit!

Reageer