Studio Speld / Shutterstock.com

Nieuw kapsel groenteman doet vraag rijzen of hij wel gefocust is op groenten

‘Kees is te veel bezig met randzaken’

Het nieuwe kapsel van groenteman Kees de Greve houdt heel Bodegraven al dagen in zijn greep. Veel inwoners vragen zich af of hij wel gefocust is op waar het echt om gaat: groenten.

“Het lijkt erop alsof Kees te veel bezig is met randzaken”, zegt verslaggever Ralph Simons van RTV Bodegraven. “De mensen hier vinden groenten ontzettend belangrijk. Als de groenteman dan vooral druk is met zijn haardracht en minder met wortelen en prei, dan zorgt dat voor irritatie.”

De discussie wordt extra aangewakkerd door de matige prestaties van De Greve de afgelopen dagen. “Kijk, als zijn producten gewoon deugen mag hij zijn haar van mij dragen hoe hij het wil”, zegt vaste klant Christien Kals. “Maar er zit al een week weinig smaak aan de tomaten. Dan heb ik zoiets van: leuk dat je een succesvol Instagram-account hebt, maar bekommer je eerst maar eens om je inkoop.”

De Greve wil in de media niet op de ophef reageren. Volgens zijn zaakwaarnemer wil hij alleen over groenten praten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dan heb ik zoiets van: leuk dat je een succesvol Instagram-account hebt, maar bekommer je eerst maar eens om je inkoop.”

Dan heb ik zoiets van, leuk dat je hippe zinnen probeert te maken, maar je bedoelt waarschijnlijk komkommeren.

Reageer
gravatar

Jezus zeg laat die jongen zn haar dragen zoals die wil bij de bakker staan ze allemaal een uur te kleppe goh meid ben je naar de kapper geweest stast je goed hoor hrb je t gehoort van truus ….

Reageer
gravatar

Het is toch zo leuk dat Kees uit de kast komt.
De au-tomaten smaken al jaren naar steeds minder, maar dat is met alle groenten zo; het gaat erom hoe ze eruitzien.

Reageer