EVGENIYA68 / Shutterstock.com

Oma’s speciale ovenschotel achteraf gezien Knorr Wereldgerecht

Als hij vroeger bij oma Riet ging logeren, verheugde Marco zich altijd vooral op één ding: haar beroemde ovenschotel. Nu hij op zichzelf is gaan wonen en zijn grootmoeder is overleden, heeft hij ech
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn opa was boer.Goeie melk en joghurt had ie altijd.Laatst zag ik pas dat hij die melk en joghurt gewoon bij appie had gekocht.Ik heb ook eigenlijk nog nooit een koei geziet daaro.Had ie net geslacht zei ie steeds.En ik keek zo tegen ‘m op.

Reageer
gravatar

Dit roept indringende vragen rondom het causaliteitsbeginsel met zich mee. Ook aangaande de Nederlands-Indische schotel zien wij zich dergelijke fenomenen voltrekken. Maar houdt goede moed landgenoten, shoarma (voor zover niet afkomstig uit Israël) is in al zijn eenvoud ook zinnenstrelend.

Reageer
gravatar

Bah! Weer zo’n misselijkmakend multi-culti-artikel van de linkse media. Geen wonder dat over een tijdje niemand meer bloemkool met spruitjes lust. Onze bevolking wordt op ?verkeerde ideeën? gebracht.

Wordt het niet eens tijd voor meneer Wilders om in te grijpen?

Reageer
gravatar

Net als bij een ongeluk, maar ook bij misdaad en ziekte, let men graag op de technische kant, zonder te letten op de sociale kanten die er meestal een rol in spelen. Het accent op het puur technische is een aspect van de mechanisering van de mens die niettemin een belangrijke rol speelt in veel ongelukken, misdaad en ziekte.