NOS

Uitschakeling Marokko zorgt voor saamhorigheid Nederlanders en Marokkanen

‘Nu zijn we één uitgeschakelde natie'

Marokko is uitgeschakeld en dat betekent dat er geen Nederlandse spelers actief zijn op het WK. Het zorgt overal in het land voor verbroedering. Voor even zijn we één gezamenlijk uitgeschakelde natie.

Dus deze week huilen we samen en huilen we samen. Voor even maakt het niet uit dat Nederlandse Marokkanen als Ziyech en El Ahmadi worden uitgeschakeld met Marokko of met Nederland. We zijn één. We zijn uitgeschakeld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

de ene helft van Rotterdam treurt dat hun land niet meer meedoet in het WK. De andere helft van Rotterdam wilt minder Marokkanen in Nederland

Reageer