Shane Kluivert / YouTube.com

AS Roma heeft hoge verwachtingen van Kluivert: ‘Hij kan heel goed koken’

'Zijn minipizza's zijn verrukkelijk'

AS Roma gaat 18 miljoen euro betalen voor Justin Kluivert. De Italiaanse club heeft dan ook hoge verwachtingen van hun nieuwste aanwinst: “Hij kan heel goed koken.”

AS Roma-voorzitter James Pallotta: “We volgen zijn YouTube-kanaal al een hele tijd, en we hebben ook allemaal zijn kookboek. Hij heeft heel veel talent. Natuurlijk is 18 miljoen euro veel geld voor een kok, maar zijn minipizza’s zijn echt verrukkelijk. De hele selectie kan echt niet wachten tot ie komt.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed onderwijs is een must. De meeste ambachten die van vader op zoon gaan werken het best. Zo is het ook in het voetbal, het is min of meer erfelijk. Hier is dat ook zo met de fietsenmaker en de boer die echter soms geen zonen heeft waardoor de speculanten komen; daarom ben ik ook nog niet direct zo heel erg tegen het koningshuis. Mijn vader was politie, ik dacht al dat het erfelijk was en ik dat ook automatisch zou worden, en zo help ik een beetje het eiland (Schouwen-Duiveland) in de gaten houden; niet iedereen begrijpt dat. Mijn vader had niet veel te doen. Er was geen misdaad. Dus nu er zo veel criminaliteit is, lijkt het des te urgenter dat ik niets doe. Dan verdwijnt de misdaad vanzelf, dacht ik bij mezelf. Het nadeel is dat alle criminaliteit zich nu op mij richt. En het enige wat steeds groter wordt is het voetbal.

Reageer
gravatar

Je weet waarschijnlijk wel dat er nu ook vrouwenvoetbal is op Schouwen-Duiveland; het onderwijs is gefeminiseerd: boerenbedrijven trekken het niet meer als er geen zonen meer worden geboren.

gravatar

De Kluiverts waaien met alle transfer-winden mee. Uiteindelijk zal er nog wel eens een bij Besiktas in de opstelling staan. Of bij de New York Aztecs, die betalen ook goed. In Kirgizië en Kazakstan ook: ALS ze daar tenminste betalen. De KNVB sluit daarvoor bij de AJAX-sponsor ABN altijd een kredietverzekering af voor expat profvoetballers

gravatar

Waarom nou weer zo negatief? LOL met ‘de verkeerde Kluivert’? Elke Kluivert heeft zijn specialiteiten, Kluivert senior kon goed voetballen, zijn oudste (?) zoon kan ook goed voetballen en de jongste Kluivert kan goed op minipizza’s en kippenbouten kluiven (nomen est omen). Het moet Patrick Kluivert enorme voldoening schenken dat zijn nazaten het allemaal zo goed doen op de transfermarkt. Welke vader zou daar niet handenwrijvend van genieten? Blijft de vraag of Justin Kluivert de laatste Kluivert-spruit is, of dat er nog meer Kluivertjes uit de hoge hoed worden getoverd. Of onderweg zijn.